Босът на Венцеслав Стефанов беше щастлив след успеха с 1:0

...
Босът на Венцеслав Стефанов беше щастлив след успеха с 1:0
Коментари Харесай

Венци Стефанов за феновете на Левски: Безобразие! Защо не стояха по дърветата?

Босът на Венцеслав Стефанов беше благополучен след триумфа с 1:0 над, само че атакува почитателите на " сините " за погрома в гостуващия бранш, след който имаше много изпочупени седалки.

" И двата тима се бореха. Ние спечелихме, тъй като повече желахме тази победа. С новия треньор се промени настройката и играта. Виждате, че резултатите идват. Най-лошото е огромният брой счупени седалки в гостуващия бранш. Такава вандалщина... Полицията би трябвало да вземе отношение. Феновете за какво не стояха по дърветата? Кои са те, че да споделят? Всички би трябвало да се съобразяваме с тях. Безобразие! Това е най-старото столично дерби и постоянно е било доста оспорвано. Смятам, че нещата ще се вземат решение на футболния терен. Този път съм удовлетворен от съдийството, макар че някои отсъждания не ми бяха приятни ".

" Новият треньор внесе самочувствие, експедитивност и заостреност на офанзивата. На вратата внесе сигурност и успокоение в отбраната. Момчетата повярваха в себе си. Тези мачове се печелят с дух. Колкото по-силен дух имаш, толкоз по-голям е шансът ти за победа. В единия тим чужденците се брояха на пръсти, а в другия нямаше никакви чужденци. Ще кажете, че и Томбак е чужденец? Търсите под вола теле. В Славия няма чужденци, има единствено българи. Треньорът е повече българин е от доста други треньори. Само му се обадих и потегли незабавно за България, без да се пазари ". efbet Лига 9 кръг, неделя 18 октомври  Славия 1:0краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР