Както вече писахме, Валерия Дакова беше тази, която Алек Младенов

...
Както вече писахме, Валерия Дакова беше тази, която Алек Младенов
Коментари Харесай

ЕВТИН ФАРС: Ето коя е истинската причина Валерия да напусне "Ергенът" тази вечер!

Както към този момент писахме, Валерия Дакова беше тази, която Алек Младенов отпрати от имението довечера. Най-младата и несъмнено най-красива участничка, освен това със мощен темперамент и сексапил, не получи роза след последния вечерен коктейл и трябваше да си тръгне.

Истината обаче е друга. Решението не е на Алек, а на продукцията. Това е и повода на Валерия да й бъде " подредено " да млъкне като пукал по време на персоналната си среща с Младенов на пейката, когато видяхме по какъв начин синеочкото се опитваше да й вади думите с ченгел, а Валето просто мълчеше и го гледаше втренчено в очите.

Това не е присъщо за нея, виждали сме я на поредност от диалози и с Алек, и с девойките. Картинката бе напълно режисирана от екипа, само че режисирана неуместно, това разкриха източници от кухнята на предаването. Защо ли?! Защото трябваше да остане Йоана, която ще вкарат в следващия конфликт с Магдалена Томова единствено на метри преди финала.

Ясно е, че Йоана си взима багажа и напуща още в идващия епизод, с цел да остави същинската борба сред Маги Томова и Надежда Вишева. Според феновете обаче, в случай че Алек в последна сметка избере Вишева, то значи е най-откровения дръвник.

" Толкова гадно и неуместно създание няма. Наборка на Маги, а единствено й разисква възрастта. Адска комплексарка е тая Надя ", разясняват в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР