Босът на генералния спонсор на Левски Palms Bet“ ще се

...
Босът на генералния спонсор на Левски Palms Bet“ ще се
Коментари Харесай

Наско Сираков готви нещо скандално в Левски! Ето кой ще е новия Васил Божков на „сините“

Босът на генералния спонсор на Левски „ Palms Bet “ ще се снабди с акции на футболния клуб. Това може да се случи като физическо или юридическо лице. Което е скандално – букмейкър да придобие най-популярния български куб!
Както е известно, „ сините “ оповестиха желане да покачат уставния капитал на клуба и по този метод да наберат свежи средства, които да отидат за погасяване на съществени задължения.
От Герена възнамеряват да емитират 3 милиона акции на стойност 5 лв. за общо 15 милона лв.. Това бе разяснено от мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков.
Дори и те да бъдат изкупени изцяло, точно някогашният централен нападател ще продължи да държи доста над 50 % от дяловете на клуба. Решението за стартирането в продажба на акции ще бъде взето от Общото заседание на клуба. Сбирка на акционерите е свикана за 6 април.
Откакто е общоприет спонсор на Левски, компанията на Мило Борисов постоянно е обявявала, че не желае да се снабдява с дялове от клуба. Правени бяха и много отстъпки, като няма възбрана и други бетинг компании да популяризират при „ сините “.
На Общото заседание на Левски могат да настъпят промени в управителните органи. Възможно е да се стигне до разлъка с изпълнителния шеф Иво Ивков, който е член на Управителния съвет. Юристът призна, че има разлики сред него и „ висшето управление “. И уточни, че клубът има не финансов, а управнически проблем.
По време на дуела Левски – Лудогорец (0:00 в бранш „ Б “ се появи транспарант в поддръжка на Ивков и треньора Станимир Стоилов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР