Босът на ФИФА Джани Инфантино обяви позицията на световната централа

...
Босът на ФИФА Джани Инфантино обяви позицията на световната централа
Коментари Харесай

ФИФА - бегълците ще си получат последствията!

Босът на ФИФА Джани Инфантино разгласи позицията на международната централа във връзка със основаването на Суперлигата. Той подсигурява цялостна поддръжка към сътрудниците си от УЕФА.

" Ние показваме безапелационното си неодоборение към основаването на Суперлига. Турнир, който е в затворен формат. Това е бягство от институции, шампионати, асоциации, УЕФА и ФИФА. Прекалено доста има за губене поради краткосрочната финансова полза на някои клубове. Трябва да се размишлява и да се поеме отговорност.

Ако някои клубове решат да тръгнат по собствен личен път, то тогава те би трябвало да живеят с последствията на своя избор. Те са виновни за своето решение. Това значи, че или си вътре, или си вън. Не можеш да си на половина вътре или на половина вън.

Няма подозрение в неодобрението на ФИФА по отношение на Суперлигата. УЕФА и европейският футбол разполагат с цялостната ни поддръжка. Надяваме се, че всичко ще се върне към естественото и че цялата обстановка ще се обясни,

Футболът е вяра. Разбирам, че обстановката е комплицирана поради пандемията, само че би трябвало да сме обединени, с цел да я преодолеем ", съобщи Инфантино по време на Конгреса на УЕФА. ", сподели Инфантино.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР