Боряна Калейн спечели европейската титла на топка на първенството на

...
Боряна Калейн спечели европейската титла на топка на първенството на
Коментари Харесай

Боряна Калейн ликува с европейската титла на топка в Тел Авив

Боряна Калейн завоюва европейската купа на топка на шампионата на Стария континент по художествена гимнастика в израелската столица Тел Авив .
Боряна Калейн.
Родната прелест изигра ужасно съчетанието си с топка и закономерно стигна до златото с оценка от 35.350. На обръч тя добави и бронзово отличие към медалите си от шампионата, в това число среброто в многобоя през вчерашния ден.

Дебютантката ни на Европейско състезание Стилияна Николова се събра за осъществяването си с топка след грешката на обръч и изигра комбинация си чисто. Първоначалната ѝ оценка бе 33.300 точки, като българският щаб разумно незабавно подаде контестация. Тя бе почетена и Николова получи нова оценка от 33.700, само че и тя не ѝ донесе орден макар положителното изиграване.

В първия край за деня младото ни момиче, което през вчерашния ден остана с бронз в многобоя, откри надпреварата с първи стартов номер, само че позволи сериозна неточност в осъществяването си с обръч. Калейн пък бе последна във финала на този апарат и макар положителното си изиграване стигна единствено до бронзовото отличие с 33.900. Златото на обръч отиде при италианката със София Рафаели с 36.000, а представителката на домакините Дария Атаманов сграбчи сребърния орден с 34.900 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР