Борсата за продажба на зеленчуци край петричкото село Кърналово е

...
Борсата за продажба на зеленчуци край петричкото село Кърналово е
Коментари Харесай

Търговци на зарзават се тресат от страх, затвориха цяла борса

Борсата за продажба на зеленчуци край петричкото село Кърналово е съвсем празна. Производители и търговци всеобщо затвориха обектите поради скъпата продукция и ежедневните инспекции от Националната организация по приходите, съобщи БНР.

Масите  на дребните производители и търговци са празни от няколко дни, а огромните хранилища на борсата са заключени. Само на три места е изложена нищожна стока.
-->
77-годишната Зоя Войнова продава марули, репички, спанак, има и малко домати и краставици: " Тук производителите виж къде са към този момент, няма ги на никое място. Само пенсионерите останахме. Няма кой да влезе, няма кой да пристигна да пазари. Тук е това всичко беше с маси заредени до горе, в този момент къде е? Няма ".

Халетата на огромните търговци в съседство  също са заключени и празни. Пред входа стои автомобил на Национална агенция за приходите. Според Зоя Войнова  наличието на контролните органи  е добре, с цел да се ограничи спекулата и внасянето на некачествена стока от прилежаща Гърция: " Директно изпод стоката идва, тука те работят, само че без да се потят, изпокриха се ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР