[Бороспорт Инфо] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал

...
[Бороспорт Инфо] Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал
Коментари Харесай

Празник на Рила Планина 2017

[Бороспорт Инфо]
Публикацията е част от платеното наличие в Капитал Light.
На 6.08. (неделя) следва годишния празник на Рила планина. Специално за мотива през целия уикенд (5-6.08.) цените на двупосочните билетите за въжен превоз " Ситняково Експрес " и кабинкова въжена линия ще бъдат понижени с 30%.

Празникът на Рила води началото си от 1925 година и се празнува в първата неделя на месец август. Всяка година по време на празника красивите скатове на Рила събират хиляди фенове на планината от страната и чужбина. По традиция следва всеобщо нанагорнище на първенеца на Балканите - вр. Мусала, както и разнообразна стратегия от занимания и музика. Както всяка година, с почетни награди ще бъдат отличени най-възрастният и най-малкият алпинист, покорили върха. Официалното разкриване на празника стартира в 11 ч. пред хижа Мусала. Ще има и проведен рейс, който потегля в 8 ч. в деня на празника от Самоков (пред Т-Mаркет). Организаторите на празника са от Туристическо сдружение в Самоков.

[Бороспорт Инфо]
Всички посетители, които желаят да съчетаят Празника на Рила с пълноценната отмора в планината, ще могат да се възползват от разнообразите интензивности, които Бороспорт предлага това лято. От разнообразни по дължина и компликация пешеходни турове, актуализирани маутин байк трасета, предизвикателни катерачни обекти и диви занимания във Въжения град " Бороландия " до конна езда, пукотевица с лък и игри за най-малките в детския ъгъл " Бороленд ", многочислените летни завършения в Боровец ви чакат това лято!

Повече информация и на страницата във.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР