Повече от 10 години ИНТЕРАГРИ България утвърждава позициите си като

...
Повече от 10 години ИНТЕРАГРИ България утвърждава позициите си като
Коментари Харесай

„ИНТЕРАГРИ е винаги до вас“: Интегрирани решения за земеделието в България

Повече от 10 години ИНТЕРАГРИ България утвърждава позициите си като един от водачите на пазара на земеделска техника у нас, като през последните години уголемява своето портфолио от артикули и услуги в цялостни решения, съобразени с самостоятелните потребности на фермерите в страната.

В началото на 2024 година ИНТЕРАРИ България обнови своята бранд еднаквост, в израз на един по-модерен, по-гъвкав и по-устойчив метод, който подкрепя сполучливото позициониране на компанията като снабдител на интегрирани решения за земеделието в България. В отговор на тактиката си, компанията организира редица маркетингови начинания, носещи повече стойност за фермерите в страната, като ги поддържа в дълготрайните им проекти и ежедневната им работа на полето. 

ИНТЕРАГРИ България е единствен формален вносител на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, американските сеялки за директна сеитба на KINZE, прикачна техника за почвообработка и сеитба на чешкия производител BEDNAR, цялостна гама прикачна техника за лозаро-овощари CLEMENS, висококачествени ремаркета на BRANTNER, както и съставлява торачки RAUCH, драпер хедерите на MacDon, почвообработваща техника на Kongskilde. С портфолиото си ИНТЕРАГРИ може да отговори на всяка самостоятелна нужда от качествена земеделска техника, в комбиниране с всички преимущества, които носи формалното вносителство - специфични отстъпки, предсезонни предложения, оторизиран сервиз и истински аварийни елементи.

Цялостни решения за лозаро-овощарството в България

В порртфолиото си от самоходна и прикачна техника, ИНТЕРАГРИ предлага неповторимия по рода си гроздокомбайн BRAUD на New Holland, заместващ повече от 100 служащия дневно по време на гроздобер, съчетаващ в себе си над 7 интервенции, като ликвидиране, ронкане, чепкане и други С новаторската технология Noria, гроздокомбайнът подсигурява върхово качество на прибрания плод, конкуриращо грижата на ръчното бране. Ето за какво. Доказателство за това, че BRAUD е чудесно решение и за прибиране на елитни сортове, където грижата към плода изисква по-голямо внимание, е това, че всички елитни винарни във Франция и Италия обработват лозята си с BRAUD от New Holland. С всички напреднали технологии, вложени в гроздокомбайните се усъвършенстват запаси като време, пари, хора, а също се покачват качеството и успеваемостта на процесите по обработка. За лозаро-овощарите ИНТЕРАГРИ предлага още цялостна гама профилирани трактори New Holland T4 fnv, „ Специализиран трактор на годината 2023 “ от Агритехника в Хановер, както и профилирана прикачна техника за лозя и овошки на немския бранд CLEMENS. Освен техниката, клиентите на формалния вносител получават висококвалифицирано сервизно обслужване и истински аварийни елементи, удостоверени от марката производител.

Пакетни решения за всяко земеделие

С цялостната гама трактори New Holland в пакет с подобаващата прикачна техника от необятното си портфолио, ИНТЕРАГРИ предлага подготвени решения за почвообработка, сеитба, наторяване, напръскване, поливане и така нататък, използвани за всяка сфера на земеделието в България. С пакетно предложение клиентите получават всичко, от което се нуждаят, от едно място, на преференциална пакетна цена, дълготраен сътрудник за сервизно обслужване и консултация.

Трактори New Holland и прикачна техника от портфолиото на ИНТЕРАГРИ могат да бъдат закупени и на лизинг, с преференциални условия на финансиране от 0,95% годишен лихвен % до 5 години период на погашение.

Зърнокомбайни New Holland – постановат международни стандарти в отговор на самостоятелните потребителски потребности

Комбайните New Holland се създават в специфичния Център за нововъведения в завода в Зеделгем, Белгия, където технологията се усъвършенства непрестанно, с цел да отговори на всяка потребителска нужда. Двуроторната технология, която New Holland постановат със серията Гинес рекордьори CR, повече от десетилетие е стандарт за дейно и чисто прибиране на зърното. Като формален вносител на марката, ИНТЕРАГРИ предлага специфични оферти за предсезонна подготовка и обслужване на комбайните New Holland. До края на май, при покупка на разполагаем или авансиране на нов комбайн New Holland, клиентите на ИНТЕРАГРИ получават пакет отстъпки БОНУС 10, който включва: 10% отстъпка от цената на в допълнение съоръжение за закупената машина, 10% отстъпка от сервиз за закупената машина, 10% отстъпка от аварийни елементи за закупената машина и 3 години удължена гаранция. До края на април е годно и извънредно предложение за финансиране на покупка на комбайните при преференциални условия 0,95% годишен лихвен % за 5 години период на погашение.

Специално предложение за точно земеделие (PLM) от New Holland

От десетилетия New Holland влагат инженерни и полеви старания в рационализиране на прецизното земеделие. До края на март ИНТЕРАГРИ и New Holland оферират специфични предложения за съоръжение за точно земеделие (PLM), включващи усървършенствани технологии, интегрирана система за автоматизирано ръководство и ориентиране с високо равнище на акуратност.

Предсезонна акция за истински аварийни елементи New Holland

Грижата за машините не остава на назад във времето, с предсезонна акция за аварийни елементи на трактори, предлагаща -30% отстъпка от цената на аварийни елементи и консумативи, както и 20% отстъпка за масла Total и Ambra.

С всичко това ИНТЕРАГРИ стои покрай клиентите, като се стреми към повече еластичност и персоналност. Така „ Интерагри е постоянно до вас “ е освен рекламен слогън, само че и задача, която компанията постанова посредством комерсиалната си тактика и цялостното си държание на пазара в страната, целящи даване на повече действителни изгоди за клиентите.

За връзка с ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg и обществените мрежи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР