Борисов започна рокадите в партията от ПиринскоЕвродепутатът Андрей Новаков е

...
Борисов започна рокадите в партията от ПиринскоЕвродепутатът Андрей Новаков е
Коментари Харесай

Андрей Новаков пое ГЕРБ-Благоевград

Борисов стартира рокадите в партията от Пиринско

Евродепутатът Андрей Новаков е новият регионален координатор на ГЕРБ-Благоевград. Това реши през днешния ден Изпълнителната комисия на ръководещата партия. Рокадата е част от ограниченията за излекуване на структурите, в градовете, където ГЕРБ загуби локалните избори. Още в нощта на балотажа на 3 ноември водачът Бойко Борисов съобщи желанието си да направи куп промени в партията. Каза, че гласоподавателите са санкционирали тези, " които не са се държали обичайно " и дефинира някои от старите кметове на ГЕРБ като дерибеи. След " Апартаментгейт ", къщата на Манолев по Сандански, Камбитов, дето играе ръченица, по какъв начин да спечелим, сподели тогава Борисов. Действията му не закъсняха

Новаков поема поста регионален координатор на ГЕРБ-Благоевград от депутатката Даниела Савеклиева. Самата тя обаче продължава да работи за локалните структури в Пиринско като регионален административен секретар. Новаков е дълготраен член на структурата на партията в Благоевград, както и някогашен регионален координатор на МГЕРБ. В момента той е втори мандат евродепутат от ГЕРБ/ЕНП, припомниха от партията на Борисов.

Росица Димитрова става началник на общинската конструкция на партията в Благоевград, реши още ИК на ГЕРБ.
В края на идната седмица новото управление ще бъде публично показано пред актива на партията в Благоевград на регионално заседание. На събитието ще участват представители на всички общински структури на партията в Благоевградска област, както и членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Ръководството на ръководещата партия направи промени в Сандански. Там Стоян Стоев става общински началник на структурата на мястото на някогашния кмет Кирил Котев, който загуби локалните избори от депутата на Вътрешна македонска революционна организация Атанас Стоянов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР