Борисов питал за Околовръстното и каскада Въча.Важни за Пловдив проекти,

...
Борисов питал за Околовръстното и каскада Въча.Важни за Пловдив проекти,
Коментари Харесай

Обсъждали за Пловдив не кмет, а проекти

Борисов питал за Околовръстното и каскада " Въча ".
Важни за Пловдив планове, а не кого ГЕРБ ще издигне за кмет под тепетата, обсъждали в кабинета на премиера Бойко Борисов губернаторът на региона Здравко Димитров, градоначалникът Иван Тотев и шефката на бюджетната комисия в Народно събрание Менда Стоянова. Премиерът привика през днешния ден тримата като се предполагаше, че измежду тематиките на диалог ще е й кандидатурата на ГЕРБ за нов кмет. Преди 4 дни Тотев разгласи, че няма да играе за трети мандат, преди този момент пък хвърли топката към Здравко Димитров, заявявайки че той би бил прелестен градоначалник под тепетата. В ГЕРБ се приказва, че точно регионалният шеф е най-вероятната номинация за кмет на Пловдив.

На срещата Борисов се е интересувал най-много по какъв начин върви проектирането на разширението на Околовръстното шосе и на водоснабдяването от каскада " Въча ". За докарването на чистата планинска вода до Пловдив и прилежащите села е определен реализатор, който ще стартира предпроектно изследване на терена, описа Димитров.

Тотев пък е бил питан на финансовото положение на Община Пловдив, реконструкцията на пл. " Централен " и Голямата базилика. По мотив идните локални избори Борисов желал да знае по какъв начин вървят събрания в ГЕРБ. Досега макар отхвърли си да играе трети път на избори Тотев има най-вече номинации -  300 номинации. Кметът на регион " Тракия " Костадин Димитров е с 255, а Здравко Димитров - с 217.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР