Борисов отново се включи във Фейсбук и обяви пускането на

...
Борисов отново се включи във Фейсбук и обяви пускането на
Коментари Харесай

Борисов: Строим качествено като в Европа, но по-евтино и в много тежки условия. Метрото не е даденост

Борисов още веднъж се включи във Facebook и разгласи стартирането на третия лъч на метро като акцентира, че не са даденост, а са дело на неговата партия.

Ето какво написа той:

" От през днешния ден пускаме в придвижване третия лъч на метрото. Трасето от бул. „ Владимир Вазов “ до „ Красно село “ е 8 километра.

По него са построени 8 нови, съвременни и красиви станции, на които са сложени и стъклени загради против произшествия, които ще разделят пероните и влака.

С големи вложения единствено за 11 години дължината на метрото се усили с близо 40 км. Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа.

Цял под земята град и лесна връзка сред всички точки на София. Строим еднообразно качествено както в Европа, само че за доста по-ниска цена. Затова като някой ми заприказва за корупция в България - аз му демонстрирам метрото. Това бе най-трудната права на подземната железопътна линия в столицата.

По комплицирани терени се строят и Южната дъга на София, автомагистралите " Хемус ", " Струма " и " Европа " и газопроводите. Но ние няма да се откажем. Защото нашата мощ е в дейностите. Останалите могат единствено да приказват. Затова преди нас имаше единствено 10 км метро и автомагистрала до Правец. Призовавам всички да пазят и ценят новата облага, тъй като тя не е даденост. "

 



б.ред. Стойността на третата линия на метрото е към 380 млн. евро безплатни европейски средства и към 112 млн. евро локално финансиране от налозите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР