Борисов отнесе Промяната“ на живо по телевизията. ПП-ДБ просто трябва

...
Борисов отнесе Промяната“ на живо по телевизията. ПП-ДБ просто трябва
Коментари Харесай

Дачков безпощаден: ,,Промяната“ изглеждат като ученици от соца. Борисов ги отнесе на живо по ТВ

Борисов отнесе „ Промяната “ онлайн по малкия екран. ПП-ДБ просто би трябвало да влязат в директна коалиция с ГЕРБ, с цел да извлекат най-малко някаква изгода от това угодничество. Другото би било цялостна нелепост от тяхна страна. Те към този момент са със свалени гащи и наподобяват като възпитаници от соца, хванати да пушат в междучасието. Това разяснява на страницата си във Facebook журналистът Явор Дачков.
ГЕРБ им изнесоха урок по политика, а от срещата стана ясно, че Асен Василев е тъкмо толкоз интелигентен и способен, колкото и Кирил Петков. Ако има някой със здрав разсъдък в ПП-ДБ би трябвало да им даде съвет мигновено да влязат в публична коалиция с Борисов и да желаят равнопоставено показване в изпълнителната власт, тъй като това е последният им късмет. Следващият път ще приказват с него от позицията на трета, че и четвърта политическа мощ.
Той разяснява и началото на лидерската среща сред Борисов и Василев-Петков:
ПП-ДБ не престават да са безапелационни, че няма да подкрпепят държавно управление, препоръчано в мандата на ГЕРБ. За сметка на това обаче ще обсъдят в партиите си разновидността да предложат управническа стратегия, която да бъде съгласувана с ГЕРБ. Първата по величина коалиция пък желае състав на кабинет, тъй като в случай че в него има неприемливи лица – те няма да го поддържат.
Това стана ясно на лидерската среща сред двете най-големи парламентарни групи в 49-то Народно заседание – на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили и Политическа партия – Демократична България. Двете обединения търсят „ консенсус по тематиките, засягащи дневния ред на страната и обществото в подтекста на идното връчване на първия изследователски мандат “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР