Борисов играе изключително ловка политическа игра. Ако досега ни пазеше

...
Борисов играе изключително ловка политическа игра. Ако досега ни пазеше
Коментари Харесай

Асен Генов: Оправдаването с евроатлантизма е трудна за комуникационна задача, Борисов играе ловка игра

„ Борисов играе извънредно ловка политическа игра. Ако до момента ни пазеше от комунистите, в този момент той към този момент пази евроатлантизма на България “, съобщи пред БНР Асен Генов, водещ на влога „ Контракоментар ”.

„ Впечатлен съм обстоятелството, че Политическа партия и Демократична България толкоз елементарно му дават тази роля “, разяснява той.

Според Генов, наличието на Делян Пеевски в диалога за конституционна промяна е сериозен репутационен и информационен проблем.

„ ГЕРБ се оправят по-добре с него. Може би в Политическа партия не осъзнаха, че са създали крачката от площад „ Народно заседание “ към депутатските банки в Народното събрание. А това допуска друг вид говорене. Оправдаването с евроатлантизма на България е доста сложна за ръководство информационна задача “, безапелационен е Асен Генов.

Той разяснява и кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София.

„ Не познавам личността на Васил Терзиев, само че по-големият проблем е, че не познавам политика Васил Терзиев. Вили  Лилков е доста по-еднозначна фигура “, счита той.

Влогърът проучва и протичащото се към Васил Божков и означи мълчанието на обвинения предприемач във връзка с Делян Пеевски.

„ Кога Божков заприказва за хунтата? Когато хунтата му иззе бизнеса. Има ли сполучливо знаково дело в България, приключило трайно с неоправдателна присъда за корупция? “,попита още Генов.

Асен Генов подчертава и върху нуждата от противопоставяне на деструктивната агитация. Той счита, че тя може да бъде оборена с справедлива и тествана информация.

„ Председателят на българския медиен регулатор показва в моето предаване, умишлено или не, че е жертва на съветската агитация, сравнявайки осведомителната война, която Украйна води, като част от пълномащабната война с съветската експанзия, с съветската агитация. Това ни води към размисъл дали българските медии са способни да противодействат на съветската агитация и въздействие в България “, изясни влогърът.

Политиците от ПП-ДБ и техните гласоподаватели не приказват на един политически език във връзка с Паметника на руската войска, установи още Генов.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР