Борисов и Цветанов трябва да снижат малко топката. Това каза

...
Борисов и Цветанов трябва да снижат малко топката. Това каза
Коментари Харесай

Вежди със съвет към Борисов и Цветанов

Борисов и Цветанов би трябвало да снижат малко топката. Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 най-успешният културен министър у нас Вежди Рашидов, в този момент началник на отрасловата комисия в Народното събрание.

Борисов към този момент се умори. Безгрешни хора няма. Ще бъде неточност да поеме още един мандат, безапелационен бе Рашидов.

Радев нищо не ми е направил, само че не ми  харесва методът му на говорене. Грозно е неговото говорене, разяснява държанието на президента депутатът от ГЕРБ. Той изясни, че всичко хубаво за културата и България го е направил в резултат на персонални контакти. И акцентира, че е влезнал в политиката с името и с парите си и към този момент е бил построен като персона, която не се опасява от провокациите.

Рашидов напомни, че след 120 години изгниване на " Желязната черква ", след един елементарен другарски диалог на обяд с Ердоган, са договорили ремонта църквата " Свети Стефан ". " Имах контакти, желаех България да бъде на най-хубавите места по света от културна позиция. Успях да го направя, оплюха ме, това е обикновено, само че се потвърдих пред себе си. ", сподели огромният създател.

По отношение на книгата си " Вежди ", той изясни, че тя е  равносметка на живота му. В нея има документи, срещи, статуи и картини. Рашидов напомни, че е имал традицията на всеки собствен рожден ден да прави огромна галерия, само че тази година е пропуснал поради епидемиологичната конюнктура.

" Хора, които нищо не значат за времето, в което живеят, няма по какъв начин да ме схванат. ", заключи скулпторът.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР