Борисов: До три пъти един човек ще се кандидатира за

...
Борисов: До три пъти един човек ще се кандидатира за
Коментари Харесай

Борисов: Върнахме се към нормалността

Борисов: До три пъти един човек ще се кандидатира за кмет от ГЕРБ Сега ще има опция да споделим отговорността, сподели водачът на ГЕРБ
Върнахме се към нормалността. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява резултата от втория тур на локалните избори.  Не е обикновено една партия да завоюва всички регионални градове, сподели той и напомни, че на предишния избор през 2015 година Българска социалистическа партия не победи в нито един регионален град. Сега се върнахме към нормалността, сподели Борисов. И съобщи, че ГЕРБ е първа политическа мощ и в градовете, в които не завоюва кметския стол – Русе, Благоевград, Перник, Плевен. Навсякъде сме първа в общинските препоръки, добре е, че ще има опция да споделим отговорността, разяснява Борисов.

Дай, Боже, на всички такова оттегляне - да бият 15 следващи пъти, отговори Борисов на въпрос дали представянето на ГЕРБ на локалните избори е оттегляне по отношение на 2015 година. От кое да е оттегляне? Партията е първа мощ, безапелационен бе министър председателят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР