Борислав Михайлов посрещна Великден сред тишината и спокойствието на Стара

...
Борислав Михайлов посрещна Великден сред тишината и спокойствието на Стара
Коментари Харесай

Николета боядисва яйца за Боби Михайлов в Балкана

Борислав Михайлов посрещна Великден измежду тишината и спокойствието на Стара планина.



Президентът на БФС чества със фамилията - брачната половинка Мария Петрова, дъщерята Бисера и зетя Живко Миланов, двете им деца, синът Николай и Николета Лозанова с дъщеричката и. Никол от дълго време е одобрявана за част от звездната фамилия.  Всичките отседнаха в една от желаните от ВИП-овете  в последно време резиденция в полите на Стара Планина за Великден.

В събота Мария Петрова дружно с Николета, Бисера и децата по традиция боядисват яйца за празника. В неделя  се поглезиха с богат великденски обяд. След това всички се разходиха до близката конеферма. Там най-щастливи от срещата с породистите коне бяха Мария и Николета, които не пропуснаха да се снимат с тях.

В последния почивен ден домакините проведоха специфичен пикник на поляна. Цялата почивка бе документирана в голям брой фотоси за спомен от Мария Петрова и Николета, които демонстрираха извънредно близки връзки. На фотосите не участва само главата на семейството Борислав Михайлов. Той избра да почива на мира. Боби употребява формален кадър, с цел да честити празника на всички в обществената мрежа, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР