Борислав кръшка на обезобразената от пластични операция своя половинка Никита

...
Борислав кръшка на обезобразената от пластични операция своя половинка Никита
Коментари Харесай

Мъжът На Никита Се Пробвал При Нора Недкова

Борислав кръшка на обезобразената от пластични интервенция своя половинка Никита Джонсън, твърди „Уикенд“. Ръгбистът не спирал да обикаля по нощните заведения и да се натиска с атрактивни девойки.

Една от вечерите прицел била дългокрака млада брюнетка, която даже се снимала с мачото. На фотоса спортистът целува по бузата мацката, която поразително наподобява на Никита от по-младите й години, преди да се подложи на безчетните корекции.

„Докато Никита беше в Къщата, той просто не се спря. Непрекъснато сновеше из заведенията и се запознаваше с готини мадами, без да се стеснява изключително. При влизането му в шоуто ясно си пролича, че двамата имат проблеми във връзката си, и през днешния ден са по-скоро настоятелен сътрудници и другари, в сравнение с интимна двойка“, разясняват очевидци на свалките му.

Боби влезе в риалити формата, с цел да постави завършек на разправиите сред някогашната си държанка Златка и Никита. Джонсън не спря да се заяжда и да ревнува от Райкова и очевидно има причина. Бившата финалистка в предаването познава отлично нрава на мъжа си, само че вместо да го ревнува от дамите на открито, тя се нахвърли върху Златка.

Друг свидетел споделя на изданието, че до момента в който татуираната му половинка е обитавала Къщата, Боби се е пробвал и при плеймейтката Нора Недкова. Пред нея мачото искрено декларирал, че връзките му с Никита не вървят и той си търси ново гадже.

Спортистът даже споделил, че най-вероятно двамата ще се разделят до края на годината. За разлика от него, Никита не считала по този начин. Тя е бясно влюбена в него и изобщо няма желание да се разделят.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР