Борислав Иванов, новият управител на ВиК-Перник встъпи в длъжност от

...
Борислав Иванов, новият управител на ВиК-Перник встъпи в длъжност от
Коментари Харесай

Новият шеф на ВиК-Перник встъпи в длъжност

Борислав Иванов, новият шеф на ВиК-Перник встъпи в служба от през днешния ден, оповестяват от предприятието. Преди 10 дни на общо заседание на акционерите в сдружението 35-годишният инженер със компетентност " Водоснабдяване и канализация " бе определен за началник на водното сдружение в града.

Преди това той е бил архитект на водоснабдителни и канализационни системи, работил е във ВиК-Перник в екипи по изследване, планиране и организация на активността по създаване на водопроводни съоръжения и мрежи, също и като шеф на пречиствателната станция за питейни води.

Задълженията на водоснабдителното сдружение възлизат на 13 млн. лева В сдружението работят 366 души, а предприятието обслужва 131 930 души.

Очаквам поради влошеното качество на водата, която подаваме, да се понижи събираемостта, сподели Иванов. Той ще търси компромисен вид сред претенциите на жителите по отношение на сметките им за вода и нуждата от приходи в сдружението. По думите му режимът за подаване на вода към перничани няма да бъде поправен. Веднага ще стартира работа по възобновяване на промишления тръбопровод за индустриалната зона на Перник, сподели Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР