Борино. БСП всячески се опитват да неглижират постиженията на правителството

...
Борино. БСП всячески се опитват да неглижират постиженията на правителството
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Борино: С всяко добро нещо, направено от ГЕРБ, шансовете на БСП да управляват намаляват

Борино. Българска социалистическа партия по всякакъв начин се пробват да неглижират достиженията на държавното управление и ръководещото болшинство. Причината е, че колкото повече положителни неща вършим за страната и сънародниците ни, толкоз повече понижава шансът им да ръководят. Затова желаят да изнесат дебата в полето на интригите и словесните нападки. Аз няма да спра да дублирам, че би трябвало да обсъждаме и да спорим за политики, не за персони. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с поданици на село Борино. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
„ Ние сме необятно отворени към всички жители на България, по тази причина сме национално виновна партия. В началото, когато се появихме на политическата сцена, другите партии плашеха хората, че ние ще бъдем разрушителите на етническия мир. А вие ми кажете - какъв брой пъти аз като съм идвал в Борино съм приказвал нещо неприятно против някой персонално, тъй като той е от друга вяра или етнос “, попита Цветан Цветанов и акцентира, че ръководещите би трябвало да вземат решение проблемите на всички обитаеми места без да ги разделят на „ наши “ и „ ваши “.
„ Когато имаме идентичен метод към всички, тогава и мюсюлмани, и християни, и евреи, и католици – всички ще вървим в една посока. А какво по-хубаво за България от това “, безапелационен бе Цветанов. Той сподели на хората, пристигнали да го видят, че желае те да усещат поддръжката на ГЕРБ и връзката посред им да бъде непрекъсната.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР