Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са сред

...
Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са сред
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Борбата с наркомафията и увеличаването на всички пенсии са наши каузи

Борбата с наркомафията и увеличението на всички пенсии са измежду целите, които бъдещите депутати от НФСБ и „ Воля “ ще осъществят.

„ Ще работим с органите на изпълнителната власт. Това, което потвърдих, че мога да го върша при потушаването на етническите спорове в Асеновград и в Пловдив, както и при акциите против шума в морските курорти, ще продължа против разпространяването на опиати. Оказа се, че когато полицията има тил зад себе си, може да прави доста потребна работа. Ще я прави и в този момент “, съобщи пред Българска национална телевизия лидерът на листата в Бургас на Патриотична коалиция - „ Воля “ и НФСБ Валери Симеонов.

„ Гордеем се с това, че сме единствените, които съумяха да реализират макар съпротивата на останалата част от политическата общественост действителни неща като повишение на пенсиите. Финансистите на ГЕРБ бяха срещу. Вече обаче минималната пенсия е 350 лв.. Успяхме и да приключим оградата с Турция. Това е персонално моя идея “, сподели водачът на НФСБ при започване на изявлението в студиото на „ Денят стартира “.

„ Успяхме да обърнем настройката към хазартната взаимозависимост, в която изпаднаха огромна част от българите. Не получихме поддръжка в битката против търкането на билетчета, само че се справихме “, добави той.

„ Променихме и атмосферата в националните курорти във връзка с нездравословното влияние на шума. Наложихме настоящ закон, с който елементарно могат да се преследват нарушителите. С това доказахме, че няма да отстъпим нито на картели, нито на олигарси “, акцентира Симеонов.

„ Помощта, която оказахме на дребния и на междинния бизнес, е задоволително забележима. Спасихме казаните за ракия от измененията в закона, които щяха да ги унищожат. Помогнахме на търговци на горива за дребните бензиностанции “, напомни той.

„ Тези неща постигнахме с наши старания. Това бяха наши дела “, акцентира лидерът на патриотите в Бургас.

„ Помогнахме на българските общности в чужбина. Пуснахме въздушната линия София – Одеса. Затова сме наградени от българските общности в Унгария, и в Украйна, и в Армения “, добави той.

„ Управлението ни с ГЕРБ беше мъчно. Имали сме съществени спорове. Не знам дали ще си спомняте за 30 години името на различен вицепремиер или министър, който да е подавал сигнали в прокуратурата против негови сътрудници от държавното управление. Това съм го правил “, съобщи Валери Симеонов.

„ Не дължа опрощение на никого. Всичко се върти към това дали би трябвало да се извиня на Васил Божков, тъй като това, което се случи в края на 2018 година, е реакция на моята борба с хазарта “, добави той.

„ В къс интервал от време, откакто започнах битката с
хазарта, се проведоха митинги, които бяха платени. Даваха се по 100 лв. на знаме и по 50 за наличие, само че все пак те стихнаха. Медиите, финансирани от Божков, които подхванаха акцията, доведоха до моята оставка “, разяснява водачът на НФСБ.

„ Боря се за гласа на предприемчивите хора и на родолюбците, само че не на фейсбук патриотите. Припомняме това, което сме създали, с цел да се разграничим от тези, които обикалят студията, от тези, които нямат реализация в живота и я търсят в Народното събрание “, добави той.

„ За разлика от тях ние с Веселин Марешки сме се осъществили в бизнеса и имаме с какво да се похвалим за времето, когато сме били в 44-ият парламент. В Народното събрание хората, които имат сполучлив бизнес, сме 4-5 индивида. Това е драмата на българските бизнесмени. Той не е показан в Народното събрание, а би трябвало да е, тъй като е гръбнакът на стопанската система “, разяснява претендентът за народен представител.

„ На първо място измежду целите ни е увеличение на приходите на хората, което ще реализираме, посредством осъществяването на нашите задания. Поставяме си идея да увеличим всички пенсии с към 200 лв.. Ще осигурим и безвъзмездни медикаменти за учениците до 18 и на хората над 65 години “, добави той.

„ Облекчаване на изискванията за работа на дребния и междинния бизнес, посредством повишение на прага за регистрация по Данък добавена стойност от 50 на 100 хиляди лв., посредством битка с монополите и картелите, което с Марешки сме потвърдили, че можем да я водим. Трябва да ограничим административните тежести и да се усили дялът на електронните услуги “, съобщи Симеонов.

„ Изграждането на автомагистрала „ Черно море “, която ще свързва Бургас и Варна, е наш приоритет. Недопустимо е тя да бъде пренебрегната. Имаме доста огромен освен туристически, само че и стопански поток “, добави той.

„ Борбата против картела на мобилните оператори, понижаване на цените на горивата посредством държавните бензиностанции и данъчни хранилища е наша идея, както и съпротивата против наркомафията и разпространяването на дрога “, акцентира водачът на НФСБ.

„ Не вярвайте на обещанията, а на тези хора, които са се потвърдили, т.е. на тези, които могат да свършат работата. Както е споделил великият Хайтов, едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто – да го изпълниш “, сподели още той.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР