Бомба със закъснител е заложена в преизчислението на пенсиите. Тя

...
Бомба със закъснител е заложена в преизчислението на пенсиите. Тя
Коментари Харесай

Бомба с пенсиите гърми след изборите. Разкритие на Хасан Адемов

Бомба със закъснител е заложена в преизчислението на пенсиите. Тя ще гръмне седмица след изборите на 2 октомври. Разкритието направи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов в Плевен.

Инфлацията изпреварва растежа на приходите. И това е един от сериозните проблеми. Другият е обвързван с пенсиите, сподели доктор Адемов. Той напомни по какъв начин специалистите на Движение за права и свободи осигуриха по по 120 лева добавка за всеки пенсионер в края на предходната година.

Сега ръководещите настояват, че са повишили пенсиите. Само че, бомбата, която ще гръмне една седмица след изборите, е т. нар преизчисляване. Очакването е всички пенсионери да получат нарастване. Но истината е, че единствено 1/3 от тях ще го имат, разкри доктор Хасан Адемов.

Освен това, нарастването от 1 юли съгласно ръководещите е от преизпълнение, само че в случай че следващата година няма преизпълнение, от кое място ще дойдат парите за пенсии. Необходими са близо 4 милиарда. Ще покачват налози ли? Казват не! Ще вземат заеми ли?! Дефицит с какво се попълня, попита специалистът на Движение за права и свободи. И съобщи: " Ние от Движение за права и свободи имаме отговор на тези въпроси. Първо - решение на въпроса с политическата рецесия, тъй като това е рецесията на рецесиите. Ново ръководство с антикризисна стратегия, в което да има експертиза. Без болшинство с антикризисна смяна мъчно може да бъде решен този въпрос. ".

Досегашните ръководещи настояват, че инфлацията в България е привнесена извън. Но статистиката споделя друго. Инфлацията в Европейски Съюз е 8%, а съгласно формалните данни у нас е 17,3%. Но при храните, които всички пазарим - месо, олио и така нататък, инфлацията е 40%. Това си е чисто български феномен, поради нерешените проблеми. Това съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в Плевен.

Без несъмнено ръководство и несъмнено политическо болшинство в Народно събрание, няма по какъв начин да има национална и районна сигурност, продоволствена сигурност, няма по какъв начин да има сигурност за нашите деца, безапелационен бе доктор Адемов.

Ние чакаме вашата мощна поддръжка. За да може Движение за права и свободи да отстрани разграничителните линии в нашето общество, с цел да седнем на една маса и да решаваме проблемите, заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР