Бомба! Георги Христов бесен: Скочи на Като две капки вода“

...
Бомба! Георги Христов бесен: Скочи на Като две капки вода“
Коментари Харесай

Георги Христов загуби най-близкия си човек навръх Великден

Бомба! Георги Христов гневен: Скочи на „ Като две капки вода “

Георги Христов е сломен, откакто на Великден от този свят си отиде и татко му Стефан, написа show.blitz.bg. Наскоро звездата показа в тв изявление, че не може да преживее загубата на майка си, само че ето, че ориста му нанася втори тежък удар в доста къс период. Тъжната вест заяви в обществените мрежи неговият другар - художникът Димитър Митов-Комшин.

„ Приятелят ми от детинство – Съмо, или Стефан, го няма. Тежко е, болно ми е, и по този начин е – оредяват нашите редици. А той беше толкоз ярък човек “, това споделя в пост създателят, който дълги години е бил до бащата на огромната ни звезда Георги Христов – Стефан.

Като безрезервен и лоялен татко на двама синове, непретенциозен човек, легендарен с добрината си и постоянно подготвен да помогне при потребност, го дефинират и други другари от квартала, познавали Съмо.

„ Уважаван е като неофициален водач от млад в квартала ни. Невероятен човек беше ", с горест отбелязва и съседка на бащата на артиста Мими Бойкова.



Както казахме, това е втора загуба на непосредствен човек за звездата Георги Христов. Преди година си отиде майка му – Павлина. Двамата имаха доста мощна връзка в последните 20 години. Живееха дружно в село Волуяк. Павлина бе дълготраен боен чиновник и след ранното си пенсиониране построи страхотната си къща дружно с по-малкия си наследник – Жоро.

„ С мама си отиде и част от душата ми “, показа неотдавна изпълнителят на „ Черно и бяло “. Той още не е претърпял загубата й. До него бил само брат му и снахата, които понякога идвали с децата си, с цел да разведряват Христов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР