Болница „Сърце и мозък“ излезе с открито писмо до министъра

...
Болница „Сърце и мозък“ излезе с открито писмо до министъра
Коментари Харесай

Болница „Сърце и мозък“ с кърваво писмо до Сербезова и я заплашиха: Европа ще се занимава с вас!

Болница „Сърце и мозък“ излезе с намерено писмо до министъра на опазването на здравето проф. Асена Сербезова, подписано от над 1600 лекари, медицински сестри и здравни експерти от лечебното заведение.

Сербезова съзнателно потиска промяната и конкуренцията. Това е корупция, декларират те и дават следната информация:

След като „Сърце и Мозък“ чака 13 месеца да получи позволение за нова болница в София и да влага 160 милиона в съвременен комплекс и в най-новите медицински технологии, министър Сербезова, на 21 юни (вчера), като за последно, подписа позволение за три нови действия на ‚Софиямед‘, които са поискани на 3 май, 5 април и 7 февруари т. година

Преди това, отново по този начин скорострелно, Сербезова подписа преместването на цяла болница (‚Св. Георги‘) от Перник в София без значение, че вицепремиерът Асен Василев твърдеше, че това не може да бъде и щял да вземе ограничения.

Лично Сербезова задържа разрешението на ‚Сърце и Мозък‘ през последните 7 месеца, откогато е станала министър, макар заявката на последния длъжностен министър пред Народното събрание, че преписката е съвършена, прибавят от лечебното заведение и заслужено задават въпроса:

Какво е това държание, г-жо министър – кажете, че не е корупция, кажете че не е дискриминация и не заслужва Европа да се занимава с Вашето държание години наред, кажете, че не е поръчка за угнетяване на конкуренцията!

С това държание, само, ще бъдете запомнена в здравната общественост, г-жо министър, приключват позицията си от „Сърце и мозък“.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР