Боксьорът Кубрат Пулев заяви, че съжалява за целувката с американската

...
Боксьорът Кубрат Пулев заяви, че съжалява за целувката с американската
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Съжалявам за целувката, но не съм сексуален посегател

Боксьорът Кубрат Пулев съобщи, че съжалява за целувката с американската журналистка Джени Равало, само че също по този начин не счита, че е причина да бъде разследван за полово посягане.

Българският боксьор насочи въпросната целувка на Равало, по-позната като Джени Суши, до момента в който тя му взимаше изявление след успеха над румънеца Богдан Дину в Коста Меса. Заради дейностите му бе стартирано следствие против него и той получи възбрана да се състезава в Калифорния до разрешаване на случая. Джени Суши пък съобщи, че ще го съди за полово посягане, и нае експерта в тази правна област Глория Олред за задачата.

В предаването " 120 минути " Кобрата съобщи, че макар че не би го направил още веднъж, въпреки всичко съгласно него обвиняванията в полово посягане са аморални.

" Бих се извинил. Аз скърбя за това, което стана. Ако мога да върна времето обратно, несъмнено, няма да го направя по никакъв мотив. Това е отново опитът. Човек би трябвало да мине през сходни неща. Темпераментен съм и съм го направил от
благополучие, от еуфория. Мога да кажа на моите фенове, на хората, които ми симпатизират, че в случай че би трябвало отново да го направя - не бих. Ако Господ даде да върна времето... Съжалявам за това, само че въпросът е, че самото предпочитание, с което съм го
направил, няма никакъв предумисъл за принуждение ", сподели Пулев. 

Той още отхвърли да таи неприятни усеща към Равало. Според него тя не е неприятен човек, а просто са ѝ дали неприятен съвет. Според него еуфорията е била голяма и мачът не е бил като всеки различен, а това е била и повода да се стигне до случая. 

" Тази целувка беше израз на наслада. Всеки може да си го пояснява както желае, само че при мен беше израз на наслада и на благополучие. Просто страст, мощна страст, която мога да сравня с в случай че човек е дрогиран, дотам. Нормално, аз съм отворен човек, с всички хора съм доста положителен. При мен е обикновено. Това нещо не съм го правил в никакъв случай, само че просто тогава по този начин съм усетил обстановката. Познавахме се. Аз споделих, че сме другари, но тя пък сподели, че не сме. Явно сме познати. Говорихме си, предния ден ѝ дадох изявление, бяхме доста по-близко. Тя сподели след успеха да създадем празненство... Аз се бях концетрирал върху мача. Естествено на другия ден това се случи, тази готина целувка ", съобщи още Пулев. 

" Не знам кой я предложения на празненството, тя сама си пристигна. Бях в болничното заведение и ми шиеха аркадата. Когато пристигнах в хотел, в лобито, тя беше там, Пиеха си и танцуваха. Говорихме си напълно обикновено, смеехме се. Аз дори след мача не пия, гледах си
моя мач. Тя идваше, сядаше до мене, само че аз не желаех такава непосредственост. Тя и с други хора контактуваше. Изобщо нямаше никакъв проблем. На всеки един образован човек му е пределно ясно ", добави той. 

Пулев още удостовери думите на Равало, че я бил помолил да не разгласява изявлението. Той още разяснява и купона след мача, на който е участвала и журналистката. 

" Казах ѝ, че беше подбив. Аз не знам и къде да го пусне, не знам каква журналистка е. Като виждам не е взела нито едно изявление, а съобщи, че за това е била на празненството. Интервю взимаше по различен метод, различен вид изявление очевидно, тъй като аз това видях. Да не влизам в детайлности. Не желая да храча по нея. Не я ненавиждам. Имам положителни усеща към нея, макар че ме атакуват и си измислят какви ли не нелепости. Въпреки че всичко това, което вършат, считам за несъстоятелно, нестойностно и даже не е морално, тъй като има доста дами, насилени полово и въобще - пострадали... А те яхват това нещо и се пробват да изкарат персонални дивиденти по този метод, което е супер грозно. Това е аморалното. "

Пулев още съобщи, че изначало половинката му - поп-фолк певицата Андреа, е била разочарована, само че по-късно го подкрепила.

" В първия ден ѝ беше доста гадно, беше смутена, доста смутена. Не за друго, а за това, че имаше хорски отзиви, които ѝ се насаждаха и тя се повлия от това. На другия ден ме поддържа и сподели, че ме познава, знае какъв човек съм " Кубрат разяснява и настояванията на Богдан Дину успеха да му бъде присъдена поради непозволени удари: " Това е спорт, серия, в която не мога си спра удара. Съдията можеше да се намеси, а него го няма. Той е задължен да бъде там, по тази причина е на кръга. Въпреки всичко, не считам, че има нарушаване ", приключи Пулев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР