На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян. От Величие

...
На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян. От Величие
Коментари Харесай

Дарин Георгиев, Величие: Партията ни се стреми към изсветляване на политическите процеси

На дневен ред стои кандидатурата на Рая Назарян. От " Величие " ще останем непрекъснати в нашата позиция и няма да подкрепим претендента на ГЕРБ. Вчера също имахме наш претендент – проф. Юлиана Матеева, като това е първият аргумент да не подкрепим другите представители. Това разяснява депутатът от партия " Величие " Дарин Георгиев.

" След измененията в Конституцията, има догадка, че ръководител на Народното събрание, може да стане идващият министър-председател в служебно държавно управление ", изясни пред NOVA той. Според него главната задача на " Величие ", е да " изсветли " политическите процеси в страната.

" Нашето мнение е, че не би трябвало да даваме военна помощ на Украйна, с цел да не бъдем въвлечени в по-висока фаза на войната. Ние ще изобличим  какво се случва във " Възраждане ", само че няма да си служим с обидния език, с който те ни дефинират ", сподели още Георгиев.

Той показа, че цялостен живот е работил в областта на сигурността, като е бил в Ирак, Афганистан, Африка, а по-късно се е занимавал с охранителна активност в " Исторически парк ". Дарин Георгиев е бил шеф по сигурността към ФК " Ботев – Пловдив ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР