Боксовият мач, който започна ГЕРБ с шефа на фонд Земеделие

...
Боксовият мач, който започна ГЕРБ с шефа на фонд Земеделие
Коментари Харесай

ГЕРБ с рунд 2: Не сме казали, че трябва да го линчуват

Боксовият мач, който стартира ГЕРБ с шефа на фонд " Земеделие " и косвено - със служебния кабинет,  продължава да се точи.

След изказването на Антон Кутев и на Борис Михайлов, които дадоха отговор на обвиняванията, че новият началник на държавния фонд бил осъждан, от партията на Бойко Борисов подхванаха рунд 2 и още веднъж дадоха брифинг.

„ Неочаквано за нас представителят на държавното управление Антон Кутев персонално разгласи, че това не било правилно. Никой от нас не е казвал, че този човек би трябвало да влезе в пандиза, че би трябвало да бъде линчуван. Ние сме длъжни да проверим всяка информация, която доближи до нас ”, уточни Тома Биков.

Томислав Дончев от своя страна сподели, че от партията ще продължат да задават въпроси.

" Когато някой ръководи нашите, вашите пари, когато взема решение за ориста на другите хора, неразрешени въпроси няма. Затова ние продължаваме с въпросите ", разгласи Томислав Дончев на новата конференция, пет часа след първите питания.

И добави, че първият въпрос е какъв предходен опит и експертиза има Борис Михайлов, " която е относима към ДФЗ ". 

" Напълно резонно е да попитаме от кое място се появи господин Михайлов? Кой го докара? Кой го предложи. Министър, министър-председател, някой различен? ", продължи Томислав Дончев. 

" И в случай че някой в служебното държавно управление си мисли, че с такива бурни реакции ще ни подплаши и ние ще спрем да задаваме въпроси, ще спрем да търсим информация за хора, които са проблематични, доста се лъжете. Това единствено ще ни окуражи да бъдем още по-активни и да предизвестяваме обществото за избрани проблеми ", съобщи Биков във връзка казаното от представителя Кутев. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР