Божествени таланти и изключителни музикални битки ще зарадват феновете и

...
Божествени таланти и изключителни музикални битки ще зарадват феновете и
Коментари Харесай

Магията на българския фолклор взривява „Гласът на България“

Божествени гении и изключителни музикални борби ще зарадват почитателите и журито на „ Гласът на България “ на Великден. На сцената на шоуто 14 участници ще посрещнат празника и ще се изправят един против различен във вокални борби.

Иван Лечев ще влезе в историята на предаването у нас като първият треньор, който ще опълчи два дуета, събирайки общо четири гения в битка за продължение към идващия стадий на надпреварата. След като реши коя от двойките заслужава повече да продължи към нокаутите, ориста на отпадналия дует ще остане в ръцете на Михаела Филева и Камелия, които единствени ще имат правото на кражба в този миг.

След като Графа употребява и двете благоприятни условия за трансфер на гении към тима си, на Великден сътрудника му Лечев също ще оползотвори втората си кражба и за отпадащите участници избавление ще бъдат единствено дамите в журито. С провокативния шлагер „ Blurred lines “ Камелия ще тества артистичните заложби на две от остриетата в тима си, а осъществяването им ще бъде несъмнено, като „ най-екстравагантния вокален дуели “. Тя ще получи и предложение за дует от собствен участник, само че със специфичното изискване да не извършват единствено поп-фолк музика.  

Два гения ще покажат, че с обич към музиката и предпочитание за триумф могат да победят личната си физика. Момче и момиче от тима на Михаела ще би трябвало да пеят на сцената със съществени здравословни проблеми. Той ще се бори с възли на гласните струни, а тя – с ангина.  По време на подготовките Михаела ще спре сълзите им, като им даде кураж и убеденост, че могат да минат през това тестване и да научат значим за всеки реализатор урок.

Музикалният празник ще приключи грандиозно с една от най-красивите български фолклорни песни „ Лале ли си, зюмбюл ли си “, чиито реализатори ще накарат Графа да възкликне, че „ Бог и музиката са едно “. За невъзможното решение, което ще се наложи да вземе, Влади Ампов ще получи съчувствие  и схващане от сътрудниците в журито, а сълзите в очите на Иван Лечев ще покажат, че дуетът е извършил заръката на своя треньор – да пеят по този начин, че да накарат всички да настръхнат и да се гордеят, че са българи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР