Божествени дарове и кармични възможности в деня, който отваря портала

...
Божествени дарове и кармични възможности в деня, който отваря портала
Коментари Харесай

12 12 2022 – Според нумеролози тези числа имат мистична и психична сила

Божествени блага и кармични благоприятни условия в деня, който отваря портала на обновлението, когато невъзможното може да стане допустимо.

На 12.12.2022 година се отваря последният и най-мощен енергиен Портал на годината, този, който носи фигурата на съвършенството, на затварянето на един стадий и започването на различен, на обновяването и осъществяването на най-дълбоките ни стремежи.

12 12 2022 = (1+2)+(1+2)+(2+2+2-)= 3+3+6= 12=3 – Това е ден на Юпитер.

Планетарното провидение Юпитер подарява възприятие за задоволеност и наслада, фамилно благоденствие. Придава мистична и психологична мощ.

12 е едно от най-често срещаните цифри в нумерологията и международните култури, то е на всички места към нас и в всекидневието ни. Календарът на годината е разграничен на 12 месеца, часовниковият циферблат е разграничен на 12 часа, има 12 архетипни знака на зодиакалните знаци (както на европейски, по този начин и на китайски), 12 са апостолите на Иисус в християнството, 12 израелски племена в юдаизма, 12 имами се загатват в исляма.

Символичното значение на кармичния урок на цифрата 12

Дъжд – знак на слизането на Божествената берекет, животворната благотворителност на Боговете, филтриране и изобилие. Кръговрата на водата в природата е сходен на кръговрата на кармата, където всяка капка-душа рано или късно се завръща към своя Божествен източник. Неслучайно античните хора са виждали в дъжда някаква сакрална връзка с Небесния свят – светът, в който населяват боговете. И всякога се радвали на това изумително събитие на природата като проявяване на Божествената берекет, която може да бъде почувствана, допряна и да се получи благословение свише и да бъдат пречистени.

В Таро цифрата 12 дава отговор на аркана на Обесения. Вашият метод на мислене и живот ще бъде подложен под тестване. Периодът на безучастие алармира за нуждата от обзор и преосмисляне на задачите. Бъдете уверени в себе си и не се поддавайте на илюзии. Всичко е застинало в очакване – може би заради неспособността ви да вземете решение. Числото 12 ни подтиква да мислим за близкото бъдеще, за новото начало, за новите пътища, по които ще вървим. Много е значимо да се вслушваме в нашите духовни призвания, да се вслушваме в интуицията си. От решаващо значение е да приведем ориста си в сходство с нашите дълбоки вътрешни полезности.

Съвети за деня:

Избягвайте ненужни разногласия, както и обществото на първоначални хора. Старайте се да контролирате своя характер, яд, пристрастености. Грижливо пазете парите си, защото елементарно можете да ги загубите или похарчите. Избягвайте преяждането и използването на тежка храна, защото са нездравословни за черния дроб. Не се отдавайте на несъразмерен оптимизъм и амбициозност. Не клюмвайте глава при най-малките компликации. Бъдете търпеливи. Уважавайте своите витални сътрудници и тяхната независимост. Не бъдете прекомерно горделиви. Не заработвайте пари по непочтен метод – това няма да ви донесе благополучие. Не поемайте повече отговорности, в сравнение с можете да поемете. Особено потребно е да се вършат духовни практики и медитации.

Подходящи цветове за деня – жълт, зелен

Подходящи камъни – жълт сапфир и жълт топаз

Добре е да се медитира в този ден върху жълтите камъни или върху предмети с жълт цвят, върху цифрата 12 или неговият знак Дъждът.

Растения потребни за здравето в този ден – морков, магданоз, шафран, кимион, детелина, върбинка, девесил, календула, лимон, женско биле, невен, риган, евкалипт, валериана, шипка, копър, хмел, оман, култивиран чай, зверобой, лайка.

Чувствителната точка в енергийната система в този ден е анахата – сърдечната чакра на любовта. Ако човек се движи в погрешно направление, тази чакра може да сътвори проблеми със сърцето, белите дробове, системата на кръвообръщението.

Архангели помощници в този специфичен ден са Архангелите Рафаел, Михаел и Сандалфон. Може да се обръщате към тях с молебствия.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР