Божествената мъдрост се разкрива днес. Луната помага да се измъкнете

...
Божествената мъдрост се разкрива днес. Луната помага да се измъкнете
Коментари Харесай

Прекрасен ден за Раците. Изненада очаква Везните

Божествената мъдрост се разкрива през днешния ден. Луната оказва помощ да се измъкнете от фокуса на елементарното и да се потопите в неизчерпаемите източници на обич.

Овен – Трябва да се извършите с ново възприятие на оптимизъм, възторг и вяра. Денят ще ви донесе повече наслаждение и удовлетворение, в сравнение с компликации, тъй като имате какво да очаквате. Планирате скорошно пътешестване за наслаждение или може би по работа.

Телец – Вероятно ще постигнете всичко, на което се надявате, само че звездите предизвестяват да не преследвате това, което желаете непременно. Приятел може да се нуждае от поддръжка повече от нормално и да се обърне към вас за помощ.

Близнаци – Може през днешния ден да чувствате по този начин, като че ли жонглирате с прекалено много неща по едно и също време. Не отдавайте силата си на толкоз доста разнообразни неща. Неочаквани събития могат да разчистят пътя за вас.

Рак – Насладете се на този интервал на позитивизъм, тъй като го заслужавате. Животът не е единствено работа и отговорности, тъй че се отпуснете и се забавлявайте точно в този момент. Направете това, което от дълго време сте желали.

Лъв – Това, което вършиме, може да има дълготрайно влияние както позитивно, по този начин и негативно - върху вас и хората към вас. Ден на спонтанните решения. Ако ненадейно ви връхлети концепция, която не се вписва в нормалната ви рутина, не се отхвърляйте от удоволствието да опитате нещо друго.

Дева – Може би имате в действителност причина да страдате или да изпитвате горест. Може би сте били предадени или просто изпитвате някаква душевна болежка. Контролирайте страстите си, с цел да можете да продължите напред, без да се разпадате.

Везни – Може да постигнете триумф през днешния ден, който да се трансформира в заслужен трофей в касичката на вашите персонални достижения. В този ден можете да изненадате себе си и другите, най-важното е да вярвате в личните си сили.

Скорпион – Възможни са непредвидени трудности, само че звездите на хороскопа дават обещание: ще съумеете да се справите с всевъзможни проблеми. Ако деликатно следвате знаците и напътствията на ориста, тогава днешният ден ще ви донесе шанс.

Стрелец – Вслушвайте се в себе си и действайте съгласно събитията. Внимателно се вглеждайте в дребните елементи, в тях е целият смисъл. Опитайте се да не се поддавате на мимолетни изкушения, изключително на такива, за които може да съжалявате.

Козирог – Не забравяйте, че в този ден всяка връзка е продуктивна и ще бъде от изгода и за двете страни. Ако дълго време не можете да разрешите някакъв проблем или значим въпрос, тогава през днешния ден несъмнено би трябвало да извършите нов опит.

Водолей – Днес е денят на " бумеранга на положителните каузи ". Звездите ви предизвикват да помагате на другите: помнете, положителното би трябвало да се движи в кръг. В този ден сте очарователни, упорити и целеустремени и това ще ви помогне да постигнете мечтаното.

Риби – Днес не би трябвало да разчитате на безусловното доверие на другите. Ако желаете да получите нещо от другари или семейство, ще би трябвало вярно да обосновете своята позиция, представяйки я в най-благоприятна светлина. И даже тогава не ви е обезпечен сполучлив резултат.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР