Богиня. Как по друг начин да определим Шер?Тя отново обиколи

...
Богиня. Как по друг начин да определим Шер?Тя отново обиколи
Коментари Харесай

Шер на 74: Има 20-годишни момичета, които не могат да правят това, което правя аз

Богиня. Как по различен метод да определим Шер?

Тя още веднъж обиколи международните медии, само че не с нов връх за музикални продажби, това към този момент го е правила, нито със статуетка " Оскар " за най-хубава актриса – и това е реализирана цел, а с новата си задача. Да приказва за спасяването на " най-самотния слон в света " – този от зоопарка в Пакистан, и за прелитането му до Камбоджа.

Шерилин Саркисян, на 74 години, в никакъв случай не е била предвидима.

Все отново едно-две неща се знаят за нея. Като политическата й принадлежност да вземем за пример. През октомври Шер записа ария за президентската акция на Джо Байдън със заглавие Happiness Is Just a Thing Called Joe. На въпроса по какъв начин Доналд Тръмп промени културата на Съединените щати Шер дава отговор непосредствено: " Токсично е! "  

" Хората, които до момента просто не са се съгласявали между тях, към този момент са врагове. Мразя даже да го назовавам президент, тъй като всичко, което той прави, е да гледа телевизия. "

" Той е най-отмъстителният човек, който съм виждала. Мисля, че се бори толкоз интензивно, тъй като ще бъде преследван от закона, когато излезе от Белия дом. "  Дали Тръмп може да попадне в пандиза? Шер още веднъж е безапелационна: " О, уповавам се. Ще танцувам в близост! "

Въпреки мощно изразеното си политическо мнение Шер избира да приказва за по-приятни неща. Като избавения слон Кааван. Той към този момент е в Камбоджа, храни се добре, пренастройва се към щастливо съществуване и към този момент даже има няколко приятелки.

Преди Шер да вземе ориста му в свои ръце, нещата стояха по радикално друг метод. 36-годишният азиатски слон живеел в ужасни условия в зоопарка в Исламабад. На бараката му нямало покрив, а в басейна му нямало вода. Слонът прекарвал времето си в дребната, тясна обител, с глава, обърната към стената, без никакви играчки или занимания.

Научавайки историята, Шер си спомнила, че четири години по-рано е срещнала Марк Коун, управител на музиканта Боб Гелдоф от Boomtown Rats. Те са свързани с любовта си към слоновете. Тя му позвънила ненадейно и споделила:

" Здравейте, помните ли ме, аз съм Шер, бихте ли желали да отидете в Пакистан и да спасите един слон? " Той се съгласил.

Двамата стартираха благотворителната организация Free the Wild и сътвориха проект за освобождение на Кааван. Слонът в последна сметка беше изместен в Камбоджа, а приблизителната цена на пътуването му доближи 400 000 $.

След края на избавителната интервенция пакистанският съд пък разпореди затварянето на зоопарка, където живееше Кааван и където стана " най-самотният слон на света ".



Това е единствено началото. Шер разгласи, че занапред стартира с проектите си за освобождение на животни. " В момента работим за една горила и още един слон. "  Израснала ли е с животни? Да, имала е доста кучета и в този момент има котки.

Голяма част от живота на Шер е обвързван с акции – без значение дали политически, за поддръжка на измъчвани животни, или за подкрепяне на хората в неравностойно състояние през пандемията. Нейната благотворителна организация Cher Cares, която ръководи дружно с доктор Ъруин Редлнер, шеф и създател на Националния център за подготвеност при бедствия към Колумбийския университет, насочва запаси към общности в неравностойно състояние, с цел да им помогне в превъзмогването на рецесията с Covid-19.

Ако не беше пандемията, тя щеше да играе в Лас Вегас, както прави от 2008 година Вярно ли е, че получава 60 млн. $ годишно за Вегас?

" Звучи като положително число, само че не знам точните числа. Знам, че отивам на работа, която ми харесва и ми заплащат добре, само че също по този начин имам и режийни разноски, на които няма да повярвате. Имам 100 души личен състав. "

На въпроса за остаряването тя стартира да приказва за майка си, която е на 94, макар че твърди, че е на 74 (възрастта на Шер). " Винаги съм я мислила за страхотна мацка, а сега стартирам да виждам баба си в нея. Тя към момента е жива и към момента се смеем, само че към този момент виждам как остарява и това ме изнервя. "  

Тревожи ли я стареенето? " Всяка жена, която е почтена, ще каже, че не е никак занимателно. Когато работех в придвижване, ние работехме по две представления на вечер и по-късно излизахме да танцуваме цяла нощ. Сега би трябвало си почиваме, в случай че желаеме да играем и на идващия ден. "

В предишното Шер е говорила за натиска да остане млада поради шоубизнеса. Днес тя е известна като афиш за козметична хирургия. Въпреки това не утвърждава корекциите, които дамите през днешния ден стартират да си вършат още от 18-годишни и не стопират единствено с една или две. Смята ли, че козметичните процедури са удължили кариерата й?

" Ако не сте положителни в това, което вършиме – казва Шер – хората не се интересуват по какъв начин изглеждате. "

Може да се е уморил, само че все пак гласът й е по-добър от всеки път, счита певицата. " През целия си живот съм работила за това, да запазя силите в тялото си. Има 20-годишни девойки, които не могат да вършат това, което върша аз. "

 
94-годишната превъзходна майка на Шер – Джорджия Холт


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР