Богдан Богданов е министър-председател, става ясно от заповед на премиера

...
Богдан Богданов е министър-председател, става ясно от заповед на премиера
Коментари Харесай

Обявиха новият министър-председател на България, Денков е разписал още на 11-ти назначаването му

Богдан Богданов е министър-председател, излиза наяве от заповед на премиера акад. Николай Денков от 11 януари 2024 година
В писмото е посочено, че министърът на стопанската система и промишлеността ще извършва функционалностите на министър председател от 16 до 17 януари 2024 година
Премиерът Денков е на Световния стопански конгрес, който събира интернационалния политически и финансов хайлайф в швейцарския алпийски курорт Давос. Там е и вицепремиерът Мария Габриел.
В центъра на полемиките в Давос тази година са хрумвания и тактики, свързани с икономическа неустановеност, екологични опасности, изкуствения разсъдък и противодействието на дезинформацията.
Мария Габриел ще направи изявления в три основни полемики на форума. На 16 януари вицепремиерът ще взе участие в панелните полемики „ Бизнес причините за разширението на Европейски Съюз “ и „ Инициативата „ Три морета “ като мотор за икономическия напредък “, а на 17 януари ще взе участие в кръгла маса на тематика „ Глобален стопански тинк-танк “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР