Body positivity е тенденция, която през последните години придоби особена

...
Body positivity е тенденция, която през последните години придоби особена
Коментари Харесай

Ашли Греъм прикова погледите с голо селфи три месеца след раждането

Body positivity е наклонност, която през последните години закупи особена известност. Сред първите имена, които я постановиха, е това на Ашли Греъм.

С риск да бъде подложена на рецензия, макси моделът неведнъж показва обилното си тяло, което не се вписва в общоприетите и наложени от известната просвета показа за хубост.

Дори фактът, че стана майка, не попречи на едрата хубавица да продължи да демонстрира заоблените си форми по време и след бременността, акцентирайки вниманието върху чара на раждалата жена. Без филтри и без фотошоп. Позиция, с която си завоюва многочислени почитатели от целия свят.

Преди броени дни Греъм още веднъж разбуни духовете със свое селфи, на което театралничи полугола пред огледалото. „ Здравей, ново коремче. Минахме през много неща. Благодаря ти “, е написала пухкавата брюнетка под няколко свои фотоси в Инстаграм, уточнявайки, че са минали три месеца от раждането.

Ашли и брачният партньор ѝ Джъстин Ървин са родители на трима сина – близнаците Малаки и Роман, които се родиха през януари тази година, и батко им Айзък Менелик Джовани, който е на две годинки.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР