Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско

...
Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско
Коментари Харесай

Намушкаха бодигарда на певицата Галена в нощен бар. Опериран е по спешност

Бодигардът и водач на певицата Галена е потърпевш при зверско меле в нощен бар във Велико Търново. Г.К. е в болница откакто бил опериран по неотложност минути след случая.
Кървавият екшън се разиграл в нощта против 13 август в прочут пиано бар в остарялата столица. В злощастната вечер се разразил скандал сред две компании. Солидно почерпен мъж влязал в спречкване с клиент. Извършителят изпаднал в гняв, сграбчил чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея блъснал по главата съперника си. Ударът се оказал толкоз мощен, че Е.Г. се свлякал на земята в безсъзнание.
Тогава гардът на фолкдивата се притекъл на помощ на ранения, само че нападателният мъж го намушкал в бедрото с изострен предмет. От личния състав на заведението извикали кола за спешна помощ и Г.К. неотложно бил откаран в регионалната болница. Наложило се пострадалият да бъде опериран по неотложност.
„ Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга към 26-27 сантиметра. Нараняването е покрай магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по знамение не са наранени, предава Лупа.
Разрезът е от изострен предмет, само че не мога да кажа от какво е, дали е от нож, стъкло или нещо друго. Пациентът беше прегледан и от правосъден доктор, който ще изготви експертиза за освидетелстване “, показа хирургът доктор Николен Стойнов, който е оперирал потърпевшия.
Според осведомени със случая Г.К. се е оттървал с 36 шева на крайници и със сериозна кръвозагуба. Благодарение на бързите дейности на медиците, животът му е вън от заплаха.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР