Боб Дилън даде първото си интервю от 4 години насам

...
Боб Дилън даде първото си интервю от 4 години насам
Коментари Харесай

Боб Дилън: Безкрайно отвратен съм

Боб Дилън даде първото си изявление от 4 години насам и разиска гибелта на Джордж Флойд и пандемията. Култовият музикант показа пред The New York Times и кои песни на The Rolling Stones му се желае да са негови.

„ Безкрайно бях погнусен, до момента в който гледах по какъв начин изтезават Джордж до гибел. Изключително грозна панорама. Да се надяваме, че фамилията на Флойд, както и цялата нация, ще получи бързо отмъщение “, разяснява Дилън.

Музикантът не гледа на пандемията като на наказване, а по-скоро като на предходник на нещо по-лошо: „ Мисля, че това е предизвестие за нещо още по-страшно, задаващо се на хоризонта. Можем да гледаме на вируса по разнообразни способи, само че по-скоро би трябвало да го оставим да отмине “.

Боб признава, че е огромен почитател на The Rolling Stones. Винаги му се е желало той да е създател на шлагери като „ Wild Horses “, „ Angie “ и „ Ventilator Blues “.

Дилън разкрива още, че по време на пандемията е съумял да се посвети на заниманието си – рисуването. Музикантът е и дилетант художник и през изолацията даже е рисувал повече, в сравнение с е свирил на китара.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР