БНТСлед атаката на Лондон бридж, при която загинаха двама души,

...
БНТСлед атаката на Лондон бридж, при която загинаха двама души,
Коментари Харесай

Великобритания ще преразгледа досиетата на предсрочно освободените затворници

БНТ

След офанзивата на Лондон бридж, при която починаха двама души, Англия ще преразгледа досиетата на предварително освободените пандизчии. Британският министър председател Борис Джонсън съобщи, че 74-ма души, наказани за тероризъм, са били пуснати от пандиза преди да изтече цялата им присъда. След първичния потрес от офанзивата, в обществените медии стартира да се реди пъзела към героите - минувачите, които се пробваха да спрат нападателя.

 

Лондон бридж продължава да е място на престъпление с доста неразкрити отговори.
Борис Джонсън, министър председател на Англия: Може да си визиите какви дейности подхващаме през последните 48 часа, с цел да подсигуряваме, че 74 лица, които са били освободени предварително, не са опасност за обществото.
Джонсън вини лейбъристите за противоречивата правосъдна процедура. Въведена е преди 11 години, по време на тяхното ръководство. Лейбъристите се оправдават със скъсен бюджет.

Една от жертвите на Хан е 25-годишният Джак Мерит, ученик на Кеймбридж. Той бил координатор на конференцията за консолидиране на пандизчии, на която участвал и неговият нападател.

Самоличността на починалата жена към момента не е обявена.
Садик Хан, кмет на Лондон: Станахме очевидци на най-лошия образец за човещина, само че и в това време на най-хубавия.
Сред героите е Лукас. От Полша. Готвач в близкия Рибарски център. Когато видял въоръжения мъж, Лукас сграбчил от стената окачен " рог " на арктически зъбат кит и се втурнал да оказва помощ. Усман Хан наръгал Лукас в ръката, само че раната не отказала поляка.

В листата на смелите минувачи е Джеймс Форд. Бивш пандизчия. Осъден за ликвидиране на момиче неработоспособен. Напуснал пандиза предварително. Преди офанзивата участвал на конференцията за консолидираното на пандизчии.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР