БНБ пуска специална версия на новото българско евро, която да

...
БНБ пуска специална версия на новото българско евро, която да
Коментари Харесай

Специална емисия българско евро

БНБ пуска специфична версия на новото българско евро, която да увековечи приемането ни в Еврозоната, влизането в Шенген, сглобката, само че и укротяването на Кирил, Христо и Асен в жанр Енкиду.

За задачата към този момент е утвърден облик на почетния знак, който ще се връчва на всички новопрабългарски владетели, които ще се упражняват над нас в близко време. Очаква се новото евро да се разменя най-малко при курс 1:10 по отношение на формалното мършаво евролевче.

На ротационен принцип и при транспарантен чоп, теглен по едно и също време в системите на БФС и системата за инцидентно систематизиране на делата на неслучайни причинители, за първи облик на новите български пари в последния миг беше определен нов, съвременен и новаторски дизайн. За него страната към този момент е платила милиони на определени министри, които няма потребност да знаете поименно.

Политическите отзиви на всички взели участие в този национален избор, получили по една директория със свои фотоси от последната вечер, когато са били на симпозиум по формалната версия, са били изпратени от офиса на почетния ръководител, с цел да напомнят, че решенията са обръч върху гърлото на несъгласните.

Предстои монетата да бъде тиражирана, само че също отпечатана на тениски, флагчета и значки.

От Столична община са декларирали цялостна подготвеност обликът на нашия водач да бъде отпечатан и върху всяко едно жълто паве в центъра на София – знак, че няма да предадем в никакъв случай столицата и страната на мутрите, в случай че ще да делкаме с тях под и над масата
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР