BMW-то, в което бе застрелян известният рапър Тупак Шакур през

...
BMW-то, в което бе застрелян известният рапър Тупак Шакур през
Коментари Харесай

Продават на търг BMW-то, в което убиха рапъра Тупак

BMW-то, в което бе убит известният рапър Тупак Шакур през 1996 година се продава на търг за 1,75 милиона $. Организаторът на наддаването Celebrity Cars твърди в обявята си, че това е същинският автомобил, в който Тупак Шакур е убит, в миг, в който се подава през люка на колата, с цел да поздрави свои почитатели на улицата. След гибелта на Тупак автомобилът в началото е даден чартърен на Death Row Records.

Колата е първокласната седма серия на марката от 1996 година и разполага с 5.4L 12-цилиндров бензинов мотор. Оборудвана е с 5-степенна автоматизирана трансмисия. Превозното средство е черно с интериор от черна кожа. Предлага се в положението, в което е и няма гаранция.

Това е първият път, когато този автомобил в миналото се демонстрира и се продава.

Тупак е един от най-великите рапъри в историята на музикалния род. На 7 септември 1996 година Шакур е бил убит четири пъти в снимане при пресичането на „ Фламинго Роуд “ и „ Ковал Лейн “ в Лас Вегас, Невада. Той бил откаран в Университетския медицински център в Южна Невада, където умрял от пострадванията си шест дни по-късно. Убиецът му бе оголен 22 години след гибелта на рапъра - Орландо Андерсън, племенник на гангстера Кифи Ди. Самото нападение било осъществено като акт на възмездие, след сдърпване сред рапъра и Андерсън малко преди този момент.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР