BMW разпространи интересно видео, в което акцентира върху част от основните разлики,

...
BMW разпространи интересно видео, в което
акцентира върху част от основните
разлики,
Коментари Харесай

BMW X4: Първа срещу втора генерация

BMW популяризира забавно видео, в което акцентира върху част от основните разлики, които се следят между първото и дебютиралото преди броени дни второ потомство на модела X4.

Новото , което прави световен дебют по време на международното изложение в Женева, е правоприемник на първото Sports Activity Coupé в премиум сегмента на междинния клас, от което междувременно са продадени над 200 000 екземпляра по целия свят.

От BMW разясняват, че новата генерация на модела акцентира характера си със значително нарасналата динамичност на управлението, самостоятелния, подчертаващ спортния темперамент външен дизайн, още по-фината премиум атмосфера в интериора, както и най-модерните асистиращи системи и технологии за свързаност.

Освен това динамичното и екстравагантно излъчване на Sports Activity Coupé се добавя и от два BMW M Performance модела - BMW X4 xDrive М40i и BMW X4 xDrive М40d. С мощната си динамичност и увереното излъчване на външния си дизайн новото BMW X4 поема ролята на изразителния спортист в рамките на фамилията на BMW X моделите.

Мощните и ефикасни мотори от последно потомство, характерните за модела настройки на окачването, оптимизирането на тежестта и аеродинамиката, ниският център на тежестта и уравновесеното в съответствие 50: 50 систематизиране на тежестта сред осите създават идеалните предпоставки за спортна наслада от шофирането. Най-модерните асистиращи системи повишават комфорта и сигурността, актуалните услуги на BMW ConnectedDrive осигуряват изцяло обвързвано изживяване при шофиране.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР