BMW разкри първите подробности, снимки и видео за изцяло новото четириврато

...
BMW разкри първите подробности, снимки и
видео за изцяло новото четириврато
Коментари Харесай

BMW показа първото 2 Series Gran Coupe

BMW разкри първите детайлности, фотоси и видео за напълно новото четириврато 2 Series Gran Coupe, което дава обещание да предложи на потребителите чудесно съответствие между външни габарити и интериорен шир.

Новото BMW 2 Series Gran Coupe, окето ще бъде представено за първи път пред широка публика по време на международното изложение в Лос Анджелис през следващия месец, е с дължина от 4526 мм, широчина 1800 мм и височина от 1420 мм, а междуосието му от 2670 мм подсказва за допълнителна функционалност и комфорт, на които ще могат да разчитат бъдещите му собственици. Автомобилът дава обещание и внушителен багажник, който е с вместимост от 430 литра.

С архитектура с предно задвижване, BMW 2 Series Gran Coupe се отличава с динамично оформление на предната и задната си част, които са подчертани с помощта на четирите порти без рамки.



2 Series Gran Coupe ще бъде стартирано на пазара през март идната година, като цените му за Германия ще стартират от 31 950 евро за версията 218i и 39 900 за 220d, а топ-модификацията M235i е оценена на 51 900 евро.

В оборудването на BMW M235i, което обещава максимална мощ от 306 конски сили, стандартно са включени интелигентна система за задвижване на четирите колела xDrive, M спортни волан и спирачки, осемстепенна роботизирана кутия Steptronic Sport и други.

Трицилиндровото бензиново BMW 218i обещава максимална мощ от 140 конски сили, четицилиндровото дизелово 220d идва със 190 конски сили. В Съединени американски щати, моделът ще бъде наличен и в трансформация 228i xDrive с двулитров мотор с 231 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР