Блокчейн технологията направи революция в гейминг индустрията, като предостави на

...
Блокчейн технологията направи революция в гейминг индустрията, като предостави на
Коментари Харесай

Ето как да печелите, докато играете Shiba Budz, Decentraland и The Sandbox

Блокчейн технологията направи гражданска война в гейминг промишлеността, като даде на играчите завладяващи виртуални прекарвания и печелене на токени като награди.

Игри като Shiba Budz (BUDZ) , Decentraland (MANA) и The Sandbox (SAND) сътвориха екосистеми, в които играчите могат да печелят стойностни токени като Shiba Budz (BUDZ) , а техните общности могат да печелят токени, до момента в който играят. В тази публикация се преглежда по какъв начин тези основани на блокчейн игри носят изгоди на своите общности.

Shiba Budz: Гейминг и крипто

Shiba Budz (BUDZ) е игра, основана на блокчейн, която употребява правилото “Play-To-Earn ”, с цел да усъвършенства игровото преживяване и да даде на играчите опция да печелят награди.



Играчите могат да придобият действителна стойност, като вземат участие в действия в играта, като да вземем за пример шампионати и осъществяване на задания, с цел да получат BUDZ токени – родната криптовалута на Shiba Budz (BUDZ) .

Играта имитира опита на бизнесмен в региона на канабиса, като разрешава на играчите да отглеждат, залагат и продават виртуални артикули против BUDZ или други предмети. Блокчейн технологията дава сигурни и транспарантни транзакции, като дава на играчите чувство за благосъстоятелност и сигурност върху техните активи в играта.

Decentraland: Виртуална метавселена за творчество и облаги

Decentraland (MANA) е децентрализиран виртуален свят, построен върху блокчейн на Ethereum, който разрешава на играчите да изследват, основават и печелят от своите цифрови прекарвания. Платформата действа на правилото peer-to-peer marketplace, където потребителите могат да купуват и продават виртуална земя, да наемат парцели и да основават скъпи активи в играта.

Собствеността на виртуалната земя в платформата е показана от незаменяеми токени (NFT), които обезпечават проверимо доказателство за благосъстоятелност и опция за прекачване или продажба на парцели.

The Sandbox: Изграждане и монетизиране на виртуални светове

The Sandbox (SAND) е платформа за наличие, генерирано от потребителите, която разрешава на играчите да основават, имат и монетизират своите виртуални светове, употребявайки блокчейн технология.

Тя предлага интуитивни принадлежности за основаване на неповторими преживявания и разрешава на играчите да печелят приходи, продавайки виртуални активи, като да вземем за пример герои и предмети в играта, на пазара на платформата. Тези активи са показани като NFT, което подсигурява тяхната необичайност и уникалност. Играчите могат да печелят токени и посредством събития в общността, надпревари и съдействия.

Заключение

Базираните на блокчейн игри като Shiba Budz (BUDZ) , Decentraland (MANA) и The Sandbox (SAND) трансфораха игрите от развлекателна активност в доходоносна опция за печелене на токени и присъединяване във виртуални стопански системи.

Тези игри оферират на геймърите опция да разпрострат своята креативност, да се ангажират със съидейници и да получават приходи посредством действия в играта.

С развиването на промишлеността на блокчейн игрите се чака да се появят още благоприятни условия за игра за печелене, които ще разрешат на играчите да монетизират своите умения и пристрастеност към игрите.

Регистрирайте се и се присъединете към общността посредством уеб страницата:   https://shibabudz.org/

Връзки към обществените медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E   и X (Twitter):   https://twitter.com/ShibaBudz


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР