Близо грам амфетамини са открити у 33-годишен затворник, излежаващ присъдата

...
Близо грам амфетамини са открити у 33-годишен затворник, излежаващ присъдата
Коментари Харесай

Намериха амфетамини в затворническо общежитие

Близо грам амфетамини са открити у 33-годишен пандизчия, излежаващ присъдата си в Разделна. Мъжът бил хванат при инспекция от еднообразен чиновник при инспекция в спалните пространства в затворническото общежитие. Все още не е ясно по какъв начин дрогата е вкарана зад решетките. На мястото е осъществен оглед и е формирано досъдебно произвеждане против пандизчията.
Още двама мъже са арестувани за владеене на опиати от варненската полиция. 22-годишен мъж от село Попович бил задържан в Бяла, към 14 часа, откакто при инспекция предал непринудено 2 пликчета с прахообразно вещество. Според експертната информация веществото е амфетаминопроизводно с тегло под 1 гр. Материалите са докладвани на прокурор при ВРП, формирано е досъдебно произвеждане, след отпадане на основанието за задържане лицето е освободено, оповестиха от полицията.
Другият арестуван е 35-годишен варненец. Той бил спрян от униформени на ул. "Сава " във Варна и самичък предал 6 пакетчета хероин с общо тегло под 1 гр. Образувано е бързо полицейско произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР