Близо 70% от учителите (68 на сто) са се справили

...
Близо 70% от учителите (68 на сто) са се справили
Коментари Харесай

Повечето учители се справят с дистанционното учене

Близо 70% от учителите (68 на сто) са се справили добре с преподаването на образователния материал отдалечено по време на рецесията с ковид. Това демонстрират резултатите от социологическото изследване на "Маркет линкс ", показано в утринния блок на бТВ от социолога Добромир Живков.

21% от запитаните показват, че преподавателите не са се справили добре с образователния материал, а 11% са дали отговор с "не знам ". 55% от интервюираните декларират, че не желаят повече детайли от отдалеченото образование в България, 31% са съгласни да има подобен тип образование и 14% са дали отговор с не знам.

Един от главните заключения на изследването на социологическата организация е, че има добър толеранс на родителите, които поели главната тежест за началните класове с образованието на децата си у дома по време на рецесията с ковид.

75% от интервюираните родители заявяват, че се усъвършенства отдалеченото образование, 10% показват, че не се усъвършенства, а 15% не знаят.

91% от запитаните заявяват, че са съумели да обезпечат на децата си нужните устройство и интернет за отдалеченото образование, 5% не са съумели, а 4% от респондентите са дали отговор с: "не знам ".

По данните на изследването 63% от респондентите заявяват, че им се постанова да бъдат по-ангажирани, 23% декларират, че не им се постанова и 14% не знаят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР