Близо 200 души са участвали в масовия бой в казанлъшкия

...
Близо 200 души са участвали в масовия бой в казанлъшкия
Коментари Харесай

Масово клане между 200 души с ножове и сапове в Казанлък. Има ранени. Жандармерията се намеси

Близо 200 души са взели участие в всеобщия пердах в казанлъшкия квартал Кармен, написа Прес тв.
Мелето е било безусловно ужасно, споделят поданици на квартала. В момента към квартал Кармен има жандармерия и засилено полицейско наличие.
Извършват се издирвателни дейности. Има и потърпевши. Потвърдено е за две дами, които са в болница.
Според очевидци мотивът за свадата е гражданин на квартала, който отишъл по дребна потребност зад бус на различен човек. Именно това било клечката, с цел да избухне свадата при която са вадени ножове и сапове.
„ Хвърчаха керемиди, бутилки, беше като на война. Бяха пияни. Псуваха се. Децата се уплашиха “, описаха очевидци на патакламата в ефира на Нова тв.
„ Един плешив направи кавгата, искаше да каже нещо на сина ми. За алкохол, за дрога беше разногласието. Той е сводник, продава дрога “, сподели жена от квартала.
„ Били са откраднати пари, към пет хиляди лв. от жена, както и злато “, сподели още тя.
„ Изкара си *уя да пикае пред щерка ми, вънка. Голям човек излезе навънка да пикае пред щерка ми “, описа жена за старта на мелето, за която се твърди, че са ѝ откраднати пари и злато.
Бил е атакуван полицейски екип.
Към момента обстановката е овладяна. Инцидентът поражда нощес сред 2 групи в 2 прилежащи заведения и прераства в всеобщ пердах.
На място идва полицейски екип, който е атакуван с камъни и се постанова намесата на жандармерия.
Идва и кола за спешна помощ, която не е могла да влезе в квартала, по тази причина не е ясно има ли потърпевши. И все още в региона има засилено наличие и жандармерия. Там са полицейски екипи, които организират разпити.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР