Близнаци и Скорпион Близнаците се отличават с откритост и искреност. Но

...
Близнаци и Скорпион
Близнаците се отличават с откритост и искреност. Но
Коментари Харесай

Тези зодии не могат да живеят под един покрив

Близнаци и Скорпион

Близнаците се отличават с неприкритост и откровеност. Но все пак, те са непостоянни и постоянно трансформират гледната си точка. За Скорпионите е значимо да са наясно с проектите на колегата им. В случая Близнаците не биха споделили това със Скорпиона и в последна сметка връзката на тези два знака няма да им донесе благополучие.

Телец и Водолей

Телците са известни със своето успокоение, любовта си към реда и стабилността. На Водолеите им е скучно да живеят в такива условия, те обичат да опитват. И надлежно на тези два знака ще им е мъчно да намерят общ език.

Дева и Везни

Представителите на тези зодиакални съзвездия са прекомерно разнообразни. Девите са практични и рационални. Везните са склонни да гледат на всичко през розови очила. Тези две зодии несъмнено в никакъв случай няма да реализират мир и естетика в връзките си.

Козирог и Стрелец

Козирозите са съществени и усърдни. Те работят настойчиво, с цел да реализиран задачите си. Стрелците, въпреки това, се отличават с лековерие, отвращение да се опитат да реализират нещо. Невъзможно е сред тези два знака да има съгласие.

Овен и Рак

Овните са избухливи и това качество ги кара да вземат решения бързо, без да се замислят. Раците са бавни и педантични. Представителите на тези два знака не би трябвало да опитват и да се пробват да живеят дружно, тъй като от това общуване няма да излезе нищо положително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР