Близкото бъдеще на Левски отново рязко се обви в неяснота.

...
Близкото бъдеще на Левски отново рязко се обви в неяснота.
Коментари Харесай

Бъдещето на "Левски" няма да е в ръцете на феновете

Близкото бъдеще на " Левски " още веднъж внезапно се обви в неизясненост. Засега най-малко няма опасения от катаклизми в ръководството, само че към този момент е ясно, че в него няма да бъде застъпена по-широко фенската маса, какъвто бе замисълът до неотдавна.

Това е късото резюме на обстановката сега в " синия " футболен клуб. Мъглата и неизвестността идват от

 

идната промяна на собствеността

 

Такава ще има, по всичко проличава. И нищо чудно да се осъществи до края на годината. За 15 ноември е планувано общо заседание на акционерите на " Левски ". В дневния ред към този момент не е включена точка за смяна на собствеността. Но пък т. 8 гласи: " Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на сдружението ". Което може да значи излизане от управата на Константин Папазов, за чието премахване упорства треньорът Станимир Стоилов. Но може да значи и влизане на представител на бъдещия покупател.

А той ще е компанията " Юнайтед груп ", която в България е притежател на " Виваком " и " Нова броудкастинг груп ". Тя има и британския първокласен " Саутхемптън ". Зад нея стои сръбският предприемач Драган Шолак, като импровизирано се знае, че вниманието му към " Левски " е ориентирано от някогашния притежател на клуба Спас Русев, с който са в положителни връзки.

За интерес от страна на този кандидат призна още в края на юни изп. шеф на " Левски " Ивайло Ивков. " Има интерес на нови вложители. Има интерес от страна на " Юнайтед груп ". Аз ги потърсих, тъй като нашият основен вложител (б.р. - букмейкърската компания " Палмс бет " ) изнемогва. Пристигна писмо в клуба, с което тази компания ( " Юнайтед груп " ) изпратиха свои представители. Те бяха в клуба преди финала за купата. Имат кардинален интерес и изпратиха писмо с желание придобиване благосъстоятелност на клуба. Преговорите ще продължат най-малко до Нова година ", сподели Ивков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР