Близкият до Кремъл руски бизнесмен Евгений Пригожин, основател на частната

...
Близкият до Кремъл руски бизнесмен Евгений Пригожин, основател на частната
Коментари Харесай

Пригожин: Месили сме се в изборите в САЩ, месим се и ще се месим

Близкият до Кремъл съветски предприемач Евгений Пригожин, създател на частната войска " Вагнер ", съобщи пред Russia News, че има съветски интервенция при провеждането на избори в Съединени американски щати.
Коментарът на Пригожин по тематиката е оповестен от пресслужбата на компанията " Конкорд ", която е негова благосъстоятелност.

„ Ще отговоря доста внимателно и апелирам за опрощение, че ще позволи избрана двоякост. Господа, ние сме се месили, месим се и ще се месим. Прецизно, тъкмо, хирургически и по собствен метод, както умеем. По време на нашите високоточни интервенции ще изрязваме по едно и също време двата бъбрека и черния дроб. " – споделя Пригожин.

По-рано организация Bloomberg писа, че свързани с Русия профили в обществените мрежи употребяват политически карикатури, с които се пробват да срутен поддръжката за претендентите на Демократическата партия и по този начин да наклонят везните към победа на републиканците в днешните частични избори за Конгреса на Съединени американски щати. Някои от сметките се базират непосредствено на медии, свързани с Пригожин.

Агенцията припомня, че самият Пригожин е търсен от ФБР точно поради интервенция в американски изборни акции. Той финансира така наречен   " Агенция за интернет-изследвания ", известна още като „ фабриката за тролове “, обслужваща пропагандните интервенции на Кремъл.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР