Близките на 32-годишната Кристина Благоева, която бе убита от бившия

...
Близките на 32-годишната Кристина Благоева, която бе убита от бившия
Коментари Харесай

Бащата на убитата Криси неутешим: След теб е само болка…

Близките на 32-годишната Кристина Благоева, която бе убита от някогашния си сътрудник Калоян Каймакчийски, а трупът й бе оставен в багажник на лека кола, са неутешими. От петък вечерта сътрудници на Криси от мобилния оператор, в който с убиеца са били сътрудници, пишат жалейки. Всички те са били наясно с издевателството, оказван върху нежната жена от месеци насам, откакто тя остави и записка с името на Каймакчийски, който да търсят при положение, че изчезне.  

А бащата на починалата млада майка Атанас Благоев е сломен:

„ Липсваш… Много липсваш… След теб е единствено болежка и горест! “, написа той тази заран. А в последните дни не стопира да разгласява фотоси на момичето си приживе. „ Не…не си е отишла! Не може да си отиде! Върни се, Криси … “, ридае таткото…

От фотосите се вижда ясно, че Кристина е била обичано дете на родителите си, имала е доста другари и е била извънредно всеотдайна майка. Наскоро направила ремонт на стаята на 9-годишното си момченце, освен това със лични сили, разкриват още мъчителни фейсбук изявления.

В същото време приятелите на Каймакчийски, с които е бил „ тагван “ десетки пъти на разнообразни снимки през годините, не съумяват да отронят и една съболезнователна сричка за загубата на Криси. Същото се отнася и за кметицата на ихтиманското село Черньово Маргарита Каймакчийска – родителката на килъра.


Убиецът с мама

А в мрежата към този момент се надигат въпросите къде е в военната прокуратура, която да проверява актуалното гадже на убиеца – както стана ясно и от известието на СГП – военнослужеща, с чийто револвер той гръмна почтената Благоева. Вече повече от 72 часа няма информация дали военните прокурори са се заели с тази част от следствието на бруталното закононарушение.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР