Близки, приятели, политици и общественици си взеха последно сбогом с

...
Близки, приятели, политици и общественици си взеха последно сбогом с
Коментари Харесай

Простиха се с Камен Костадинов. Трогателно слово от Карадайъ

Близки, другари, политици и общественици си взеха последно довиждане с политика и някогашен народен представител от Движение за права и свободи Камен Костадинов в храм " Света София ".

На опелото участваха Симеон Сакскобургготски, Емил Костадинов, Борислав Михайлов, Тодор Батков, водачът на Движение за права и свободи - Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Константин Папазов, Кирил Добрев, Михаил Миков, Румен Петков и доста други известни политици, предприемачи, обществени и дейци.

Камен Костадинов бе дълготраен член на Централното бюро на партията и член на изпълкома на Българския футболен съюз. Той бе знаков и доста почитан предприемач.

Минути след поклонението водачът на „ Движението за права и свободи “ Мустафа Карадайъ изрече още един път съболезнования за загубата на Костадинов:

" Днес се сбогувахме с един от ярките политици и същински демократи – Камен Костадинов. Той бе човек с огромно сърце, за който Движение за права и свободи бе живот, задача и идея.

Като дълготраен член на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, Камен Костадинов бе страж на заедността, философията, която сплоти три генерации политици в Движение за права и свободи. С голямо предпочитание развиваше структурите по места, учеше младите на безрезервност. Не се примиряваше с фалша в политиката. Беше непосредствен другар и сподвижник.

Поклон пред светлата му памет! "

От БФС също се преклониха пред паметта на дългогодишния член на Изпълкома.

Той бе знаков и доста почитан предприемач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР