Благовеста Бонбонова, която бе сред най-нашумелите участнички от "Ергенът", все

...
Благовеста Бонбонова, която бе сред най-нашумелите участнички от "Ергенът", все
Коментари Харесай

Бонбонова се щракна чисто гола и показа как е изглеждала преди корекциите

Благовеста Бонбонова, която бе измежду най-нашумелите участнички от "Ергенът ", към момента провокира засилен интерес с провокативни фотоси в мрежата. Секси миньончето, чиято постъпка в шоуто провокира същински възторг, а точно когато реши да впечатли Виктор, като си смъкна бельото пред него, споделя от ден на ден за себе си и изцяло задоволява любознанието на почитателите си.

Красавицата реши даже да не остави нищо на въображението след последната си обява в Инстаграм, която можете да видите. На фотографията Блага е чисто гола, само че е направила опит за артистичен кадър, като е снимала отражението си в прозорец. Безспорно акцентът пада върху задните ѝ елементи и се вижда, че към този момент е натрупала доста загар около почивките си на морето, които като че ли нямат край. А ето и по какъв начин разказа голата си фотография:

"Голота = Свобода. Свобода от задръжките и рецензиите на по този начин нареченото съвременно общество... "

Съвсем предстоящо, обявата е натрупала над 5 хиляди лайкове единствено за ден и е отрупана с над 100 коментара.

Като всяка известна дама, Блага не пропуща да показа и сторита, в които демонстрира какви ги прави във всекидневието си, а също по този начин и дава отговор на въпроси от почитатели. Като че ли доминират тези, свързани с корекциите по лицето ѝ и се оказа, че на Бонбонова въобще не ѝ липсват такива. Тя показа, че си поставя малко хиалурон за по-плътни устни и се подлага на ботокс. Бонбонова обаче не крие по какъв начин е изглеждала преди корекциите и показа фотография отпреди няколко години:

 Благовеста Бонбонова

В идващото стори тя сподели и по какъв начин е изглеждала на бала си, защото е получила значително молби да качи кадър от тъкмо това събитие.

 Благовеста Бонбонова

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР