Благотворителна вечер на четенето ще се състои във Видин днес.

...
Благотворителна вечер на четенето ще се състои във Видин днес.
Коментари Харесай

Благотворителна вечер на четенето ще се проведе във Видин

Благотворителна вечер на четенето ще се състои във Видин през днешния ден. Организатор е локалният Интеракт клуб, а събитието цели събиране на средства за самодейността "Бъди човек, подари вечеря на хора в потребност ". Доброволци ще четат обичани истории и разкази, със специфичното присъединяване на Нидал Алгафари, сподели президентът на Интеракт клуб Видин Мария Николова.
"Това е един от най-големите годишни планове на Интеракт. Тази година концепцията за самодейността е тази, тъй като индивидът, който се занимава с идеята е моя връстничка- Антонина Лозанова, която е и основният уредник за нашата област. Решихме, че ще е доста хубаво млади и амбициозни хора да оказват помощ на един различен млад, предприемчив човек. Много ще е разнообразна програмата. Ще има и музикални осъществявания, само че допълнението е, че вършим плана взаимно с присъединяване на Нидал Алгафари. Той ще показа една от книгите си. Ще дадем средствата на Антонина, която на 21 декември ще даде питателните артикули на остарели хора в затруднено състояние. "
Интеракт клуб-Видин е неправителствена, филантропична, доброволческа организация за юноши и деца от 12 до 18-годишна възраст. Дейностите на клуба са свързани с публични прояви, които в частност предизвикват и възпитават. Чрез плановете членовете развиват мрежа от другари, лидерските си умения, учат се да демонстрират почитание към другите и схващат цената на усилената работа и персоналната отговорност. Клубът съществува повече от 5 години и е под управлението на Ротари клуб-Видин.
Благотворителната вечер на четенето е от 17:30 ч. в ресторанта над пицария "Класик " във Видин. Входът е 2 лв..
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР